Luke Cage na Netflix dolazi 30. rujna – serijala.com
Trenutno čitaš
Luke Cage na Netflix dolazi 30. rujna

Luke Cage na Netflix dolazi 30. rujna

Sljedeća serija u suradnji Marvela i Netflixa, Luke Cage, dolazi 30. rujna. Zvijezda serije, Mike Colter je to objavio na crvenom tepihu premijere druge sezone Daredevila, koja pak dolazi sljedeći tjedan, 18. ožujka.

To je cijela vijest, ali stavit ćemo vam video s premijere. Zasad još nema informacija kad dolazi druga sezona Jessice Jones, a ni kada se očekuju Defendersi.

Marvel’s Daredevil – NYC Premiere – Only on NetflixBeautiful people, fighting, bright lights and BREAKING NEWS! Have a look at last night’s New York premiere for Marvel’s Daredevil.

Posted by Marvel’s Daredevil on Friday, March 11, 2016

8 komentara
  • Gleda li tko novu sezonu House of Cardsa? Znam da vi sa serijale baš i ne volite seriju toliko, ali po meni je četvrta sezona odlična, makar prvih 6 epizoda koliko sam pogledao. Mislim da će Kevin Spacey biti među favoritima na ovogodišnjim emmyima za najbolju mušku ulogu. Čovjek rastura kao i uvijek, ali to nikad nije bilo upitno. :D

    • Odlična, kao i sve dosad. Ako je serijala ne voli to vjerovatno znači da je serija za nešto širi opseg pučanstva. Od iduće sezone dobivaju novog showrunnera ali ne sumnjam da će nastavit sa dosadašnjom kvalitetom.

    • Odgledao sam je za manje od dva dana. Progutao sam epizode, i mislim da je cetvrta sezona najbolja sezona do sada.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861