Preacher uskoro dolazi na AMC – serijala.com
Trenutno čitaš
Preacher uskoro dolazi na AMC

Preacher uskoro dolazi na AMC

Fear the Walking Dead je prošle godine postao kabelski rekorder po broju gledatelja, pa nije nimalo iznenađujuće da će AMC ugurati Preachera u termin odmah poslije premijere druge sezone svoje spin-off zombi drame.

Kabelska mreža koja nam je donijela Mad Men, Breaking Bad i Rubicon, 22. svibnja donosi Preachera, nadnaravnu priču o Jesseju Custeru, propovjedniku iz Texasa kojeg obuzme Genesis, biće natprirodnih moći koje je stvoreno neodobrenim odnosom anđela i demona i koji traži samog Boga, koji je iz nekog razloga napustio Nebo i otišao. Iz pera Gartha Ennisa, Preacher je po svom objavljivanju 1995. uzburkao brojne duhove zbog tema koje nam donosi, a samo čekamo kada će se PTC javiti kako je riječ o sotonskom izrodu koji bi trebalo zabraniti isti čas.

Repriza premijere bit će 29. svibnja, a 5. lipnja Preacher se smješta u svoj normalni termin.

Razvoj serije započeli su Seth Rogen i Evan Goldberg, koji su režirati pilot, dok scenarij piše Sam Catlin, scenarist deset epizoda Breaking Bada između druge i pete sezone. On će ujedno biti i showrunner serije. Glavnu ulogu igra engleski glumac Dominic Cooper, koji je glumio Howarda Starka u Marvelovoj Agent Carter te autora Jamesa Bonda u mini-seriji Fleming: The Man Who Would Be Bond.

 

3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861