Trailer: Preacher se vraća u posljednjoj sezoni za mjesec dana – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Preacher se vraća u posljednjoj sezoni za mjesec dana

Trailer: Preacher se vraća u posljednjoj sezoni za mjesec dana

Ostalo je svega mjesec dana do početka četvrte, ali i posljednje sezone Preachera. AMC je svoje gledatelje počastio novim teaserom koji ne otkriva mnogo, ali ima novog materijala.

Podsjetimo — AMC i Seth Rogen početkom travnja su najavili kako će naredna sezona biti i posljednja.

Autorsko djelo Gartha Ennisa i Stevea Dillona, Preacher je pod DC-jevim imprintom, Vertigo, bio jedan od najpopularnijih stripova devedesetih. E, pa… Vertigo prestaje postojati unutar DC-a, a sva ozbiljnija izdanja i stripove za odrasle prodavat će pod blijedom i nezanimljivom “DC Black Label” etiketom. Kao jedna od stripovskih perjanica devedesetih, a gotovo sinonim za “Vertigo”, Preacher je u jednu ruku krajnje bezobrazan, blasfemičan, krvav i gnjusan, a u drugu duhovit, zarazan.

Preacher je s izlaskom krenuo 1995., da bi krajem milenija, završio svoju priču s 66. brojem. Priča o propovjedniku iz Texasa, Jesseju Custeru, kojeg jednog dana obuzme nadnaravna sila i uz pomoć svojih prijatelja, između ostalih — vampira Cassidyja i bivše djevojke Tulip — kreće u potragu za Bogom.

Preacher je iz godine u godinu gubio gledatelje i ovo je bilo za očekivati. Srećom — nekakav kraj ćemo dobiti. Četvrta sezona počinje 4. kolovoza.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861