How to Get Away with Murder završava s nadolazećom šestom sezonom – serijala.com
Trenutno čitaš
How to Get Away with Murder završava s nadolazećom šestom sezonom

How to Get Away with Murder završava s nadolazećom šestom sezonom

Došao je i taj trenutak da se konačno oprostimo od još jednog Shondinog maestralnog uratka. Nakon pet izrazito uspješnih sezona, ABC je odlučio da će nadolazeća šesta sezona How to Get Away with Murder ujedno biti i posljednja.

Koliko god bili šokirani odlukom mreže da završi seriju koja joj je donijela Emmy te žarila i palila četvrtkom navečer, sve je ipak nekako logično. Glavni likovi – studenti prava – završavaju fakultet i izlaze na tržište rada u potpunosti promijenjeni i oštećeni za cijeli život, što zbog studija, što zbog višestrukih ubojstava. Autor serije, Peter Nowalk je izjavio kako je na taj način “sama serija rekla da se ovdje mora završiti” te da mu je izrazito drago što ima punih petnaest epizoda za završiti slojevitu priču velike Annalise Keating, ali i ostatka ekipe.

ABC je finalne epizode najavio i kratkim videom koji više-manje podsjeća na sve strahote koje je Keating Five morala učiti da bi prošla godinu, ali i na veliku akciju FBI-a koji se polako približava nedodirljivoj Annalise. Finale pete sezone nas je opet ostavilo pod velikim upitnikom nestankom Laurel i njenog djeteta, a za rasplet ovog cliffhangera i nove zaplete moramo pričekati 26. rujna.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861