HBO obnovio Girls za treću sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
HBO obnovio Girls za treću sezonu

HBO obnovio Girls za treću sezonu

Sasvim očekivano, HBO je službeno potvrdio narudžbu treće sezone dramedije Girls. Postalo je to već tradicionalno da HBO nakon emitirane epizode ili dvije naručuje nove sezone serija kojima su zadovoljni.

Djevojke nisu nužno hit sa aspekta gledanosti, što nije primarni faktor pri HBO-ovim odlukama, ali svakako jesu favorit kritike i bitnijih televizijskih nagrada. Serija je nedavno osvojila Zlatni globus prekinuvši dominaciju Modern Familyja, a Lena Dunham također je nagrađena kao glavna glumica.

Treća sezona bit će “podebljana” za dvije epizode — naručeno je 12, za razliku od 10 za prethodne dvije sezone. Enlightened, druga serija koja čini HBO-ov dramedijski zimski dvojac, zasad još nije obnovljena za treću sezonu.

Nisu samo kritičari i članovi Akademije te Holivudskog press udruženja impresionirani serijom. Nama je također poprilično draga, te smo je svrstali među deset najboljih serija protekle godine.

2 komentara
  • Zadnja epizoda (2. ep 2. sezone) mi je mozda i najdraza do sad. Ne znam tocno zasto, ali najvise sam se smijao. Mozda jer me odusevilo kad je Hannah ubacila u razgovor rijeci iz “Work it” od Missy Elliot… ili zbog onog kraja i zajebancije s policijom ili zbog crnog republikanca… ma odlicne su!

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861