Serije J.J.-a Abramsa i Stephena Kinga te Martina Scorsesea dobile datum premijere – serijala.com
Trenutno čitaš
Serije J.J.-a Abramsa i Stephena Kinga te Martina Scorsesea dobile datum premijere

Serije J.J.-a Abramsa i Stephena Kinga te Martina Scorsesea dobile datum premijere

HBO je najavio datume premijera i planove za svoj zimsko-proljetni raspored, na kojem će ove godine biti nova dramska serija Vinyl, te dvije povratničke dramedije Togetherness i Girls.

Martin Scorsese i Mick Jagger, uz kasniji dodatak scenarista i showrunnera Terrencea Wintera, na rock’n’roll drami Vinyl rade već četiri godine, a datum premijere konačno je zapisan u kalendaru. Bit će to na samo Valentinovo, 14. veljače, dvosatnom epizodom. Tjedan dana kasnije pridružuju se Togetherness i Girls.

Odmah možete izračunati da će šesta sezona Igre prijestolja vjerojatno krenuti 24. travnja, uz pretpostavku da će HBO napraviti stanku za uskršnji vikend.

https://www.youtube.com/watch?v=lkDpld0vyi4

Kaže opis: “Smještena u New York sedamdesetih, serija će istražiti glazbenu industriju koju pogone seks i droga, u vremenu kada punk i disco hvataju primat, a sve kroz oči čelnika izdavačke kuće koji nastoji oživjeti svoju kuću.” U glavnim ulogama su Bobby Cannavale, Ray Romanp i Olivija Wilde.

Datum premijere svoje velike nove serije najavio je i Hulu — 15. veljače krenut će njihova najrazvikanija nova serija do sada — 11.22.63, “event serija” bazirana na istoimenom bestselleru Stephena Kinga. Sveprisutni J.J. Abrams producira, a piše je bivša scenaristica sa Friday Night Lightsa i Parenthooda, Bridget Carpenter. U glavnoj je ulozi James Franco.

Radi se spekulativnoj fikciji o putniku kroz vrijeme koji pokušava spriječiti atentat na predsjednika Johna Kennedjya, koje se zbilo na datum po kojem serija nosi naziv. Imat će devet nastavaka.

3 komentara
  • zainteresiran za obje serije, možda malo više za ovu abrams/king kolaboraciju; nigdje se nespominje dali će to biti miniserija ili će biti više sezona

  • 11.22.63 je ne samo jedna od najdosadnijih Kingovih knjiga, već jedna od najdosadnijih knjiga koje sam ikad čitao. Intringantan početak, raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaastegnuta sredina i onda zbrzani kraj u stilu “a valjda nekak mora završit”.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861