HBO otkazao Vinyl, nakon što su ga već obnovili – serijala.com
Trenutno čitaš
HBO otkazao Vinyl, nakon što su ga već obnovili

HBO otkazao Vinyl, nakon što su ga već obnovili

Jedna od najrazvikanijih i najiščekivanijih serija ove godine ipak je otkazana. HBO je povukao obnovu za drugu sezonu glazbene drame Vinyl, nakon što su je obnovili odmah nakon dvosatne premijere u veljači.

HBO je trenutno na svojevrsnoj prekretnici nakon što je dugogodišnji čelnik Michael Lombardo napustio mjesto predsjednika mreže, a njegov zamjenik Casey Bloys odlučio je preusmjeriti (nemala) financijska sredstva na druge projekte.

Serija je na platnoj listi imala čitav niz velikih imena — Martin Scorsese režirao je pilot, Mick Jagger davao glazbeni kredibilitet u savjetodavnoj ulozi, Terence Winter (The Sopranos, Boardwalk Empire) napisao prvu sezonu, a u glavnim ulogama bili su Bobby Cannavale, Olivia Wilde i Ray Romano. Svejedno, taj niz uglednih imena rezultirao je samo lijepo produciranom i uglancanom, ali na kraju nezanimljiva sa generičkim antiherojem u centru. Gledanost je bila slaba, reakcije kritike osrednje, a to je rezultiralo njegovom smjenom sa showrunnerske pozicije na kraju prve sezone.

Recenzija: Vinyl — Scorsesejev tribute band Martinu Scorseseu

Sličan potez je HBO napravio lani sa komedijom The Brink, a ranije 2012. godine sa dramom Luck, no tada su okolnosti bile drugačije. Negativni PR nakon što su tri konja uginula na setu bio je dodatan udarac sjajnoj, ali jako slabo gledanoj seriji.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861