Recenzija: Vinyl — Scorsesejev tribute band Martinu Scorseseu – serijala.com

Martin Scorsese i Terence Winter nakon Boardwalk Empirea ponovo surađuju na novoj, potencijalno velikoj seriji za HBO. Sada uz pomoć Micka Jaggera.

 1. Sauron's Finest says:

  volim njegove filmove – mrzim njegove glazbene dokumentarce; ako će ovo biti kombinacija tih dviju stvari onda neznam kakve će se kemijska reakcija dogodit u mom mozgu; pilot je duži od potapanja titanika, nitko nema vremena za to, predugačko je; filmovi također; zadnji njegov film koji sam gledao u kinu je zadnji njegov film koji ću gledat u kinu – više od tri sata sam sjedio kao debil u toj fotelji, izgubio osjet u nogama i ostavio iz sebe lokvu znoja generiranog iz guzice…nema smisla…martin scorsese se treba ugledati na martin shorta i jednostavno skratiti neke stvari

 2. Jöhnny Vino Dojić says:

  Pogledao pilot. Mnogo zadovoljan. Imam zamjerki al preko kojih mogu preć. Sviđa mi se prikazani New Yorka, glazba u seriji, i naravno sex,drugs and r&r….ima jos mjesta za napredak. Sve u svemu palac gore.

 3. leonida says:

  Super je ovo.

 4. Ramo's Demons says:

  Ja vjerovatno necu ovo gledat,jer ne volim ovakav tip serija ono o muziki kad je prica i plus vratili u 73-e tamo nekad.
  Jedinu muzicku seriju koju pratim je Empire i nista drugo….

 5. konkvi says:

  pogledala pilot i prvu/drugu epizodu. hrpa dorogiranih, pijanih likova baulja unakolo i bulazni. pored jaggera kao savjetnika ništa se bolje u opisu 70-tih nije moglo ni očekivati.
  istina da glumačka daje sve od sebe, posebno cannavale, ali sve što scorsese dotakne je debelo zakoračilo u šizofreniju, prolupale likove… živčano i mahnito sve u svemu. ako netko trkelja do besvjesti,kao on, onda nek to napravi kvalitetno i zabavno kao tarantino naprimjer. u pojedinim trenucima su dijalozi bolesno naporni, posebno ako dolaze od drogiranih likova u fantazmagoričnim scenama.
  boardwalk empire je petica bez mrlje naspram ovog..možda dvojka, i samo za zagrižnjene obožavatelje sedamdesetih.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *