Recenzija: Utopia — Bizarna i odlična teorija urote – serijala.com

Osim SF-a, televiziji fali i misterija koje nisu samo hrpa praznih zagonetki. Utopia bi mogla riješiti taj problem.

 1. Duffy says:

  A jeste ugurali te reklame… :) inace dobra recenzija, zainteresiralo me.

 2. oKRamxII says:

  Moram priznati da me ovo zainteresiralo, budem dao šansu.

 3. LuckoX10 says:

  A jesi je izkomplimentirao, budem pogledo danas.

  • bacic says:

   Pilotu nisam nasao konkretnu zamjerku, gobra gluma, dobra rezija, zanimljiv scenarij itd..Sto ce dalje biti stvarno ne znam ali imam povjerenja u ekipu koja radi na seriji.

 4. webstartm says:

  bacit ču oko

 5. Pep says:

  Slazem se sa recenzijom, serija mi se jako sviđa. Druga je epizoda u rangu s prvom tako da bi ova serija stvarno mogla biti nesto jako zanimljivo. Jako mi se svida stil serije od poigravanja jarkim bojama do izvrsne muzicke podloge (minimalisticka elektronika?).

 6. Robisierra says:

  odlična serija, svakako vrijedi pratiti

 7. Horny_Devil says:

  Nakon odgledanih 5 izašlih epizoda moram reći: stvarno super serija. Neil Maskel kao Arby je odličan, iako u glumačkoj ekipi stvarno nema slabih karika. Scenarij je isto top-notch. Baš me zanima što će se izdogađati u posljednjoj epizodi i kakve cliffhangere nam autor sprema.

 8. buhu says:

  Odlična s1, nadam se drugoj sezoni

 9. Goshe says:

  Prvi utisak je bio – WOW, ali… Nakon prve dve epizode sam se ponadao da ce ovo biti ONO shto se odavno cheka, ali onda je sve splasnulo, jer scenario je otvarao mnogo mogucnosti i razvoj stvari ka daleko kompleksnijim zapletima, ali ipak sve je zavrsilo nekim rutinskim putem. Mnogo je tu nedorecenih stvari, ali ipak, suma sumarum, ovo je odlichna serija koja u sezoni 2 moze narasti josh. Thumbs up!

 10. Tomislav says:

  koji si ti kreten ovu seriju uspoređuješ sa izgubljenima? sa tim smečem? to sve govori koliko se razumiješ u serije, ko marica u krivi kurac.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *