Déjà vu: NBC planira Jayja Lena zamijeniti Jimmyjem Fallonom – serijala.com
Trenutno čitaš
Déjà vu: NBC planira Jayja Lena zamijeniti Jimmyjem Fallonom

Déjà vu: NBC planira Jayja Lena zamijeniti Jimmyjem Fallonom

Ah, NBC. Već ih je prelako ismijavati. Samo tri godine nakon što su Conana O’Briena ustoličili te par mjeseci potom maknuli s mjesta voditelja The Tonight Showa, NBC opet planira smjenu poglavice Debelobradog. Tada je NBC, uz probuđenu ljubav prema Jayju Lenu, Conanu dao džeparac od 45 milijuna dolara, samo da im se makne s očiju i ne ometa u razmjeni nježnosti.

Tri godine su prošle, NBC sada traži mlađeg dečka, a Fallon je zgodan, popularan i (povremeno) duhovit. Hollywood Reporter i New York Times pišu da se promjena sprema za iduću sezonu, a NBC je već počeo pripremati nove setove za Fallonov show u svom sjedištu na 30 Rockefeller Plazi — čime bi se show nakon nekoliko desetljeća emitiranja u Los Angelesu preselio u New York.

Racionalizaciju odluke je teško naći, ali hej, to je ipak NBC. Leno, usprkos tome što je neduhovit, najmanje originalan i najveći ziheraš late nighta, svejedno je u pravilu najgledaniji. Usprkos dugogodišnjoj konkurenciji Davida Lettermana i friškom pomicanju Jimmyja Kimmela u termin prije ponoći.

U međuvremenu, daleko najduhovitiji (i prečesto zanemareni) late night komičar, Craig Ferguson, je opet dobio inspiracije i materijala za ismijavanje sa distance.

2 komentara
  • Nije loš Jimmy, možda sam njegove show emisije najviše do sad pogledao, makar ne radi njega samog koliko radi gostiju koji su me zanimali… No neznam zašto mijenjati nešto što ok funkcionira, riskantno.

  • U svakom slučaju će biti zanimljivo vidjeti tko će naslijediti Lena… A još više tko će onda dobiti Late Night Show. Očito se spremaju Lena poslati u “prisilnu mirovinu”. Ali ne znam baš koliku bi gledanost Fallon imao u The Tonight Show-u… Svakako će biti zanimljivo vidjeti kako će se snaći ako će biti tako.
    Svejedno ću prije i radije gledati Conana i Fergusona!

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861