NBC si ponovo puca u nogu: Fallon i službeno mijenja Lena od iduće godine – serijala.com
Trenutno čitaš
NBC si ponovo puca u nogu: Fallon i službeno mijenja Lena od iduće godine

NBC si ponovo puca u nogu: Fallon i službeno mijenja Lena od iduće godine

Nakon par tjedana glasnog nagađanja, NBC je danas i službeno potvrdio da Jay Leno (opet) predaje uzde Tonight Showa mlađem kolegi i dosadašnjem voditelju Late Night showa. Jimmy Fallon najavljen je kao njegov nasljednik i preuzet će uzde NBC-jevog flagship late night showa, počevši od idućeg proljeća.

Lenova era u Tonight Showu trebala bi završiti po drugi puta — ukupno je vodio show preko dva desetljeća, a 2009. godine nakratko je predao štafetu Conanu O’Brienu, prije nego je ovaj vrlo brzo izguran s mjesta kojeg je godinama sanjao. Fallon će postati deveti voditelj kultnog showa, a Leno će do kraja svog “mandata” vjerojatno postati njegov najdugovječniji voditelj. Legendarni Johnny Carson vodio ga je 4.531 puta, dok Lenu za dostizanje brojke fali tek malo manje od stotinjak epizoda.

Nakon dugogodišnjeg stolovanja u okolici Los Angelesa, Tonight Show preselit će u New York, gdje je Fallon dosad vodio svoj Late Night. Tko će naslijediti Fallona još nije poznato, ali najglasnije se spominje ime Setha Meyersa, njegovog bivšeg kolege sa Saturday Night Livea.

U službenom press izvješću svi uzbuđeno i optimistično najavljuju promjenu, hvale Fallona, zahvaljuju Lenu, govore kako je pravo vrijeme za promjenu… Zaustavite nas ako ste to već ranije čuli.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861