Stephen Colbert pjeva “Friday” – serijala.com
Trenutno čitaš
Stephen Colbert pjeva “Friday”

Stephen Colbert pjeva “Friday”

Sinoć je Stephen Colbert u showu Late Night with Jimmy Fallon otpjevao “Friday” Rebecce Black; čiju pjesmu ljudi koji nikad nisu gledali Doru nazivaju “najgorom pjesmom ikad.” Ako niste među 77 milijuna mazohista koji su pogledali video na YouTubeu i nisu čuli Rebeccinu pjesmu, vjerojatno internet koristite samo za pornjavu ili još uvijek imate IE6. Uglavnom, Stephen Colbert i Fallonov kućni bend “The Roots”:

Zašto? Zašto ne? Stephen Colbert je fun fun fun. Priča je počela prošlog tjedna, kada je Colbert na aukciji prodao svoju “umjetninu” za 26,000 dolara, te čitav iznos donirao dobrotvornoj udruzi DonorsChoose.org. Usput je najavio da će “njegov najbolji prijatelj proteklih šest mjeseci”, Jimmy Fallon, donirati isti iznos iz vlastitog džepa – o čemu ovaj nije imao pojma. Fallon je tada pozvao svoje gledatelje da doniraju novac, te ako skupe dovoljan iznos, obećao da će Colbert u njegovom showu otpjevati Rebeccin “Friday” – o čemu sada Colbert nije imao pojma. Na kraju je ukupno prikupljeno preko 100 tisuća dolara, a rezultat… obavezno pogledajte iznad.

5 komentara
 • “Ako niste među 77 milijuna mazohista koji su pogledali video na YouTubeu i nisu čuli pjesmu, vjerojatno internet koristite samo za pornjavu ili još uvijek imate IE6.”

  Kao osoba koja nije pogledala taj video na YouTubeu:
  – nisam mazohist
  – nisam cula/pogledala video, samo sam o tome procitala medju vijestima
  – net zapravo koristim najmanje za pornjavu (eventualno koji hentai)
  i da…imam IE9

  :P

 • Vas dvoje…-.-‘ I da, cula si ribeku blek, ja sam je maloprije pustio na zvucnike na obostrano zadovoljstvo i zelju za bacanjem pod kakav Svedski brzi vlak. Blizu su, u svakom slucaju.

  • to sam cula na prisilu ;P

   Novi oblik mucenja…..gorkog mucenja….srednjovjekovno je pi*kin dim za ovo -.-‘

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861