Zvuči nestvarno: David Fincher, Rian Johnson i HBO remakeaju Utopiu? – serijala.com

Zvuči nestvarno: David Fincher, Rian Johnson i HBO remakeaju Utopiu?

Zvuči nerealno, ali… Redatelj Fight Cluba i redatelj/scenarist Loopera trebali bi raditi remake za – HBO.

 1. Lucian says:

  Samo se bojim da ne bi ispala previše komplicirana serija zbog Finchera, on nikad ne ide za jednostavnošću.

  • Neven says:

   Što znači “komplicirana”? Teško za pratiti, midfuck twistovi ili što? Fincher nikada nije bio neki luđak sa apstraktnim idejama za koje moraš imati IQ 160 da bi razumio. Uvijek je prikazivao stvarnost u malo mračnijoj maniri i Utopia je savršena podloga za takvo nešto.

   Doduše, tu je i Johnson pa me zanima jako kako će njihova kolaboracija ispasti.

   • jeff says:

    Johnsonov Brick je pregenijalan, teenage noir, nadam se da ce film Veronica Mars biti u slicnom stilu, koji je izgubila nakon prve sezone. Se7en i Fight Club su mi omiljeni filmovi, Brick je dobar, Utopia je kul, a HBO je HBO.. Lepo zvuci.
    Takodje jedva cekam American Gods od Gaimana na HBO, jos kad bi neko uzeo Sandmana da radi.. Nerdgasm overdose!

 2. Neven says:

  Fincher se nešto puno bavi televizijom u zadnje vrijeme. A od kad je The Girl with the Dragon Tattoo izišao, niti “N” od novog filma. No dobro, gleda se pod svaku cijenu.

  • Lucian says:

   Pa i Soderbergh je prestao (bar kako sam čuo) s filmovima otkako je izašao Side Effects (odličan film btw) i krenuo radit seriju za Cinemax što mi uopće ne smeta jer ionako preferiram serije preko filmova.

   • jeff says:

    Serije su novi filmovi.. :) Studiji se suvise mesaju u stvaranje filmova (moze se reci i za tv mreze, ali ne i za kablovske) i sve su remakes, reboots, sequels, prequels itd, pa nije ni cudo da svi idu na tv. takodje uopste ne smeta. :)
    a britanci su imali odlicne serije ove godine, Utopia i Orphan black su bolji od americkog sci fi-a iako je to blazi sci fi, ali opet bolje nego Defiance, Revolution itd.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *