Utopia: Kraj je svijeta u novom traileru za Amazonovu preradu britanske serije – serijala.com
Trenutno čitaš
Utopia: Kraj je svijeta u novom traileru za Amazonovu preradu britanske serije

Utopia: Kraj je svijeta u novom traileru za Amazonovu preradu britanske serije

Na ovogodišnjem Comic Conu Amazon je predstavio prve video materijale za svoju nadolazeću preradu britanske serije, Utopia. Prime je danas u javnost pustio i “službeni” trailer koji možete pogledati iznad.

Prije više od šest godina C4 je odlučio ugasiti Kellyjev sjajan britanski original, a HBO i David Fincher već su tad bili zainteresirani za amerikanizaciju projekta. Izvorna britanska serija oduševljavala nas je samo dvije sezone. Što nije tako loše, s obzirom na to da je priča manje-više došla svome kraju. U međuvremenu HBO i David Fincher su digli ruke od projekta, a otpatci su završili u Amazonovim rukama.

Amazon je naručio devet epizoda za prvu sezonu, a Gillian Flynn zaposlena je kao showrunnerica, izvršna producentica i jedina potpisana autorica.

Utopia je britanska dramska serija autora Dennisa Kelleyja koja u središtu zbivanja ima istoimeni strip iz 1985. godine, oko kojeg se prepliću brojni geekovski mitovi. Autor stripa je preminuo u umobolnici pod nerazjašnjenim okolnostima, a postoje teorije kako radnja stripa predviđa neke poprilično dramatične buduće događaje te kako postoji mitski drugi dio koji skriva odgovore na mnoga neodgovorena pitanja.

Prva sezona Amazonove verzije stiže na Prime 25. rujna.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861