David Fincher odustao od remakea Utopije za HBO – serijala.com
Trenutno čitaš
David Fincher odustao od remakea Utopije za HBO

David Fincher odustao od remakea Utopije za HBO

Izvorna britanska serija Utopia bio je odličan triler koji se pojavio niotkuda, a oduševljavao nas samo dvije sezone. Što nije tako loše, obzirom da je priča manje-više došla svome kraju. Samo pola godine nakon premijere, pojavile su se informacije o mogućnosti snimanja remakea, no sa poprilično relevantnim akterima — Davidom Fincherom i HBO-om.

Nažalost, iako je HBO naručio seriju i počeo bukirati glumce, Fincher i kabelski div rastali su se zbog neslaganja oko budžeta. Rooney Mara, Eric McCormack, Jason Ritter i još nekoliko poznatih glumaca bilo je angažirano, no Deadline piše da su sada pušteni sa ugovornih obaveza.

Fincher je trebao režirati projekt, a scenarij je razvijala Gillian Flynn, s kojom je surađivao na svom posljednjem filmu, Gone Girl. HBO i dalje drži prava na projekt i navodno bi ga mogao nastaviti sa novim producentom i redateljem. Fincher je za HBO trebao raditi još jednu seriju, komediju Videosynchrazy, koja je trenutno na “produkcijskoj pauzi” zbog dorade scenarija.

Komentari (1)
  • šteta, zvučalo je predobro da bi bilo istinito…
    odkad to hbo škrtari sa buđetom, pogotovo kad je fincher u pitanju, wtf
    utopia je jedna od boljih britanskih serija, zapravo bolja je od večine američkog napuhanog smeča – priča je možda klišej al poprilično originalno izvenedno, fenomenalna glazba, divni panoramski kadrovi, napeta akcija, doza misterije i najvažnije, minimalna drama, skoro je ni nema.jedina mi je zamjerka samo finale, nekako nabrzaka sklepano, to je moglo bit bolje

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861