Better Things obnovljen, Casual završava sljedeće godine, a Fincher malo o Utopiji – serijala.com
Trenutno čitaš
Better Things obnovljen, Casual završava sljedeće godine, a Fincher malo o Utopiji

Better Things obnovljen, Casual završava sljedeće godine, a Fincher malo o Utopiji

Prošle godine pronašli smo mjesta za Pamelu Adlon i njenu sjajnu autorsku seriju, Better Things, u našoj listi najboljih novih jesenskih serija, a ugurali smo je i među najbolje serije prošle godine.

Polazeći od onoga “piši ono o čemu znaš najviše”, Adlon je iz vlastitih iskustava kreirala lik Sam Fox, rastavljene samohrane majke s troje djece, tri djevojčice/djevojke različitih uzrasta – Duke,  Frankie i Max. Kao i Louie, radnja kao takva ne postoji, nego se serija bavi raznim situacijama te tako priča intimne priče o raznim trenucima u životu, roditeljstvu i obitelji.  I to radi apsolutno dirljivo, smiješno i fantastično.

FX je danas potvrdio obnovu za treću sezonu – Better Things će se vratiti sljedeće godine.

Deset najboljih novih serija ove televizijske jeseni

Casual nismo mnogo spominjali, ne zato što serija to nije zaslužila, dapače – ova tiha, emotivna, ali vrlo kompleksna dramedija o bratu i sestri koji u svojim tridesetima žive zajedno i pokušavaju složiti svoje živote da se uklope u moderne norme dala nam je nekoliko izuzetnih glumačkih nastupa, među kojima definitivno treba istaknuti Michaelu Watkins. Casual je živio tiho, a tako će i umrijeti. Hulu je naručio četvrtu sezonu koja će imati osam epizoda, a gledat ćemo je sljedeće godine.

https://www.youtube.com/watch?v=D_6McEhYedU

Zanimljiv intervju s Davidom Fincherom dolazi s Empirea (preko Collidera) o razlozima otkazivanja (polu)naručenog remakea britanske Utopije. HBO i Fincher nisu se uspjeli dogovoriti oko budžeta serije, a sve je navodno propalo zbog pišljivih devet milijuna dolara. Fincher je trebao režirati projekt, a scenarij je razvijala Gillian Flynn, s kojom je surađivao na svom filmu, “Gone Girl”. HBO i dalje drži prava na projekt, ali ne vjerujemo da će se nešto iz toga izroditi.

Britanska Utopia i dalje je itekako vrijedna gledanja stoga ako već niste – evo vam prijedlog za vikend.

Recenzija: Utopia — Bizarna i odlična teorija urote

I još samo nešto – Netflix je otkazao svoj talk show s Chelsea Chandler nakon dvije sezone. Chelsea će se posvetiti aktivizmu, kaže THR.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861