Filmska KOZa gostuje u kinu Europa – serijala.com
Trenutno čitaš
Filmska KOZa gostuje u kinu Europa

Filmska KOZa gostuje u kinu Europa

Noć hrvatskog filma i novih medija održat će se od 18  do 2 sata u noći diljem Hrvatske, u Vojvodini, Rumunjskoj i Bosni i Hercegovini, a filmoljupci će imati priliku pogledati više od stotinu hrvatskih filmova različitih kategorija i žanrova – igranih, dokumentarnih, animiranih, itd.

U foajeu kina Europa bit će zanimljiva izložba starih hrvatskih filmskih plakata, a prilikom svečanog otvorenja u 20 sati, posjetitelji će moći uživati u koncertu filmske glazbe mješovitog pjevačkog zbora Capella Odak. Glazbene teme iz BaltazaraServantesa iz Malog MistaVlaka u snijegu i Tko pjeva, zlo ne misli, ključni su dijelovi filmskog koncerta pod naslovom Melodije velikog ekrana, te blok kultnih filmskih klasika koji se rijetko mogu vidjeti na velikom platnu zagrijat će vas taman za KOZin filmski kviz, koji će u kinu Europa trajati od 22 do 23 sata.

Ulaz na kviz je besplatan, a kako biste bili sigurni da ćete dobiti mjesto, dođite već u 20 sati, prijavite se na kviz i guštajte u legendarnim filmskim melodijama i klasicima, o kojima ćemo sigurno nešto pitati i na kvizu.

Prijavite svoju ekipu za kviz ovdje.

Bogate prigodne nagrade čekaju najveće filmoljupce. Skupite ekipu i provedite s nama lijepu filmsko-kvizašku večer u idealnom prostoru legendarnoga kina!

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861