Utopia se vraća uskoro, autor već cilja na treću sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Utopia se vraća uskoro, autor već cilja na treću sezonu

Utopia se vraća uskoro, autor već cilja na treću sezonu

Davno je završila prva sezona Utopije, britanski Channel 4 emitirao je triler o teoriji zavjere početkom prošle godine. Odličnih šest epizoda prošlo je brzo i dobilo svoje mjesto među deset nama najboljih serija 2013. godine.

Iščekivanje druge sezone bliži se kraju, Channel 4 najavio je skorašnju premijeru na svom Twitter profilu. Još uvijek nema točnog datuma povratka, no bit će to sigurno tokom idućeg mjeseca.

Iako je prva sezona djelovala zaokruženo i mnogi su pretpostavili da se radi o mini-seriji, autor Dennis Kelly tvrdi da je od početka postojao plan za iduće sezone. Također, postoji želja za nastavak i nakon druge sezone — “Držim fige, kucam o drvo”, kaže Kelly.

Utopia bi uskoro trebala dobiti i američku verziju, uz Kellyjev blagoslov. Pomalo neobično i iznenađujuće, kabelski HBO pokupio je prava i naručio seriju koju će autorski potpomognuti — David Fincher. Oskarom nominirani redatelj režirat će pilot, kao što je to napravio i za Netflixov House of Cards.

U novoj sezoni stiže nekoliko poznatih glumaca — među njima i Rose Leslie (Ygritte iz Igre prijestolja) te Ian McDiarmid (car Palpatine iz Star Warsa). Zaboravili što se događalo lani? Evo trominutnog podsjetnika:

3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861