Spin-off Breaking Bada, Better Call Saul, obnovljen, ali i odgođen – serijala.com
Trenutno čitaš
Spin-off Breaking Bada, Better Call Saul, obnovljen, ali i odgođen

Spin-off Breaking Bada, Better Call Saul, obnovljen, ali i odgođen

Dobra vijest, loša vijest: AMC je već prije premijere spin-offa Breaking Bada obnovio Better Call Saul za drugu sezonu. Na neviđeno. No, premijera je pomaknuta na nedefinirani datum u 2015. godini, nakon što je već ranije najavljena za studeni ove godine.

Vince Gilligan, autor Breaking Bada i su-autor ovog spin-offa, ranije ovog mjeseca komentirao je da produkcija kasni, što je mogući razlog odgode. Najvjerojatnije će premijera biti u veljači, obzirom da AMC najavljuje sparivanje sa drugom polovicom sezone The Walking Deada.

Prva sezona imat će deset, a iduća 13 epizoda. Usto, dobra je stvar da će Vince Gilligan režirati premijeru serije te će nastaviti raditi kao su-showrunner. Prvotno je plan bio da seriju vodi prva polovica autorskog dvojca, Peter Gould, koji je napisao epizodu u kojoj je predstavljen lik Saula Goodmana.

Pročitaj još

Bob Odenkirk će, naravno, ponoviti svoju ulogu iz Breaking Bada, a svako malo lete nagađanja u vezi gostovanja ostalih poznatih glumaca. Jonathan Banks će sigurno ponovo glumiti Mikea Ehrmantrauta i to je jedino sigurno. O ostalim glumcima samo se nagađa, no pokoji cameo mogao bi se dogoditi…

Komentari (1)
  • Neočekivana mi ova obnova prije premijere prve sezone. Biće ovo dobra stvar očigledno :)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861