Usprkos glasinama, ne, Twin Peaks se ne vraća na televiziju – serijala.com

Usprkos glasinama, ne, Twin Peaks se ne vraća na televiziju

Prvim danima nove godine internetovima se proširila vijest o reinkarnaciji kultnog Twin Peaksa, no radi se o najobičnijim i na poslijetku demantiranim glasinama. Priča kaže da se David Lynch sastao s NBC-jevim čelnicima oko mogućeg nastavka serije, no ubrzo ju je demantirao su-autor Mark Frost.

Glasina je krenula ni manje, ni više sa 4chana — internetskog slijepog crijeva — gdje komentar o “trećoj sezoni Twin Peaksa” počinje rečenicom “Nitko mi neće vjerovati, ali svejedno”. Kako to ide u blagdanski sporom medijskom ciklusu, proširila se raznim zabavnim portalima sa upitnikom na kraju naslova, a potom i našim domaćim portalima, bez upitnika.

Teoretska treća sezona, kao, nastavila bi se na nedovršenu drugu sezonu koju je film propustio zaokružiti. Twin Peaks se originalno emitirao na ABC-u početkom devedesetih te nam podario 30 genijalno uvrnutih i bizarnih epizoda jedne od najboljih televizijskih serija.

Svojedobno smo, na dvadesetu obljetnicu serije, napisali podužu posvetu i recenziju ovog klasika, pa vam preporučujemo da izdvojite vremena i nadoknadite propušteno, ako ga još niste pogledali.

5 komentara
  • Kako ABC ukida sve dobre serije nije niti čudo što je to samo glasina. Tako sam počela gledati i seriju Happy Town koja me baš podsjetila na Twin Peaks pa su je ukinuli bez pružanja ikakvog smislenog završetka :( . Dobar potencijal činilo mi se da ima i The gates pa je isto završila, a tako je malo fantasy i sf serija danas… Gadi mi se ABC. -.-

  • Netko bi ovo trebao javiti RTL-u, pošto su oni upravo ushićeno objavili povratak Twin Peaksa… :P

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2021 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861