Usprkos glasinama, ne, Twin Peaks se ne vraća na televiziju – serijala.com
Trenutno čitaš
Usprkos glasinama, ne, Twin Peaks se ne vraća na televiziju

Usprkos glasinama, ne, Twin Peaks se ne vraća na televiziju

Prvim danima nove godine internetovima se proširila vijest o reinkarnaciji kultnog Twin Peaksa, no radi se o najobičnijim i na poslijetku demantiranim glasinama. Priča kaže da se David Lynch sastao s NBC-jevim čelnicima oko mogućeg nastavka serije, no ubrzo ju je demantirao su-autor Mark Frost.

Glasina je krenula ni manje, ni više sa 4chana — internetskog slijepog crijeva — gdje komentar o “trećoj sezoni Twin Peaksa” počinje rečenicom “Nitko mi neće vjerovati, ali svejedno”. Kako to ide u blagdanski sporom medijskom ciklusu, proširila se raznim zabavnim portalima sa upitnikom na kraju naslova, a potom i našim domaćim portalima, bez upitnika.

Teoretska treća sezona, kao, nastavila bi se na nedovršenu drugu sezonu koju je film propustio zaokružiti. Twin Peaks se originalno emitirao na ABC-u početkom devedesetih te nam podario 30 genijalno uvrnutih i bizarnih epizoda jedne od najboljih televizijskih serija.

Svojedobno smo, na dvadesetu obljetnicu serije, napisali podužu posvetu i recenziju ovog klasika, pa vam preporučujemo da izdvojite vremena i nadoknadite propušteno, ako ga još niste pogledali.

5 komentara
  • Kako ABC ukida sve dobre serije nije niti čudo što je to samo glasina. Tako sam počela gledati i seriju Happy Town koja me baš podsjetila na Twin Peaks pa su je ukinuli bez pružanja ikakvog smislenog završetka :( . Dobar potencijal činilo mi se da ima i The gates pa je isto završila, a tako je malo fantasy i sf serija danas… Gadi mi se ABC. -.-

  • Netko bi ovo trebao javiti RTL-u, pošto su oni upravo ushićeno objavili povratak Twin Peaksa… :P

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861