Foto: Sva nova lica nove sezone Igre prijestolja – serijala.com
Trenutno čitaš
Foto: Sva nova lica nove sezone Igre prijestolja

Foto: Sva nova lica nove sezone Igre prijestolja

Ostalo je još oko četiri mjeseca do premijere 4. sezone svima nam dragog Game Of Thronesa. Što nam to novo nose događaji iz famozne treće knjige “Oluja mačeva”; po brojnim fanovima i najboljom iz sage “Pjesama leda i vatre”?

Sigurno je to da je ekipa serije ovih mjeseci u velikoj akciji na svim stranama, te se ključne stvari nove sezone možda upravo sada negdje kuhaju… Nakon što je snimanje i produkcija već koncem ljeta otpočela, između ostalog u Dubrovniku i Splitu, što mogu posvjedočiti i brojni domaći statisti (ili ne mogu zbog strogog ugovornog pravilnika?), put bitke za željezno prijestolje nakon prošlosezonskog krvavog kraja ide dalje.

Ipak, možemo vam donijeti nešto što ne spada u domenu velikog spoilera za samu radnju. Nova sezona će, kao i svaka do sada, unijeti nove likove, ali i zamjene glumaca pojedinih starih likova. Sve ovo redom je odnedavno dobilo i službenu potvrdu, te sva nagađanja ostavilo iza sebe.

S angažmanom čileanskog glumca Pedra Pascala za lik Oberyna Martella smo vas već prije upoznali, nove nepoznanice pokušat ćemo bar površinski raščistiti sada, da na proljeće ne bi bilo velike zabune.

Ukratko. Nekom smrkne – nekom svane. Već je duže poznato da je zamijenjen Ed Skrein, koji je u trećoj sezoni portretirao Daaria Naharisa, a za novog Daaria je izabran Michiel Huisman (Treme, Nashville). S novim epizodama će između ostaloga biti zabavno promotriti i tu transformaciju.

Game-of-Thrones-Daario-Naharis

Dean-Charles Chapman je ime dječaka koji je naslijedio gotovo statista Calluma Wharrya u ulozi malog princa Tommena Baratheona…

Game-of-Thrones-Dean-Charles-Chapman1

… dok je gromada Ser Gregor Clegane kroz četiri sezone dobio i treću zamjenu glumca i to u čestom sudioniku natjecanja World’s Strongest Man (oni koji dižu i guraju sve i svašta), riječ je o Islanđaninu – Hafþóru Júlíusu Björnssonu.

Clipboard

Konačno, prenosimo portrete i imena svih novih likova četvrte sezone:

S lijeva na desno : Pedro Pascal, Mark Gattis, Indira Varma, Roger Ashton-Griffiths, Joel Fry, Joseph Gatt, Dean-Charles Chapman, Hafþór “Thor” Björnsson, Michiel Huisman, Struan Rodger, Paola Dionisotti, Rupert Vansittart, Lu Corfield, Elizabeth Webster, Sarine Sofair, Daniel Rabin, Deirdre Monaghan and Gabrielle Dempsey
S lijeva na desno : Pedro Pascal, Mark Gattis, Indira Varma, Roger Ashton-Griffiths, Joel Fry, Joseph Gatt, Dean-Charles Chapman, Hafþór “Thor” Björnsson, Michiel Huisman, Struan Rodger, Paola Dionisotti, Rupert Vansittart, Lu Corfield, Elizabeth Webster, Sarine Sofair, Daniel Rabin, Deirdre Monaghan i Gabrielle Dempsey
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861