Game of Thrones pronašao Crvenu guju, vraćaju se neki poznati likovi – serijala.com
Trenutno čitaš
Game of Thrones pronašao Crvenu guju, vraćaju se neki poznati likovi

Game of Thrones pronašao Crvenu guju, vraćaju se neki poznati likovi

Pronađena je jedna od glavnih novih uloga u idućoj, četvrtoj sezoni Igre prijestolja. Objavljeno je da će lik Oberyna Martella utjeloviti čileanski glumac Pedro Pascal. Oberyn je mlađi brat Dorana Martella, kneza Sunčeva koplja i princa Dornea. Ostavio je traga u jednoj od svojih prvih borbi, gdje protivnik umre od naizgled bezazlenih rana zadanih u borbi. Za njega se zna da ima veliko znanje o raznim otrovima koja je sakupio prilikom putovanja po slobodnim gradovima

Njegova upotreba otrova u konfliktnim situacijama donjele su mu nadimak Crvena guja. Ima osam nezakonitih kćeri koje su od milja prozvane “Pješčane zmije. Oberyn ih je sve priznao kao svoje , te ih odmalena učio kako se obraniti i biti neovisne. Trebao bi se pojaviti u četvrtoj sezoni kada dolazi u kraljev grudobran kako bi osvetio svoju sestru Eliju. Pascala smo imali prilike zamijetiti u CBS-ovoj pravničkoj drami The Good Wife, posljednjoj novoj USA-ovoj seriji Graceland te otkazanoj ABC-evoj drami Red Widow. Guja je jedan od najočekivanijih castinga jos od prve sezone, a producenti David Benioff and DB Weiss kažu: “Crvena guja je šarmantan i seksi… Vrlo privlačan, a vođen mržnjom. Dečki ga vole, cure ga vole i on voli njih, jedino ako se ne prezivaju Lannister!”

Također, u četvrtoj se vraćaju još neki likovi koje nismo viđali prošle dvije sezone. Vraća se Ser Alisea Thorne (Owen Teale), brat noćne straže, a sjećamo se kako je zadavao prilične muke novopridošlicama, Jonu Snowu (Kit Harington) i Samwellu Tarlyju (John Bradley). Zatim, vraća se i Andy Beckwith u ulozi Rorgea, koji bio zatvoren sa Jaqenom H’gharom na putu prema Zidu te Kate Dickie kao Lysa Arryn, sestra Catelyn Stark. Hoćemo li je ponovo gledati kako doji svoga popriličnog odraslog sina?

Pretpostavka je da ce to značiti i povratak Roberta Arryna, njezinog sina, kojeg glumi Lino Favioli. Neslužbeno je potvrđen i Dominic Carter, kao Janos Slynt. Ne možemo zaboraviti njegovu izdaju Neda Starka (Sean Bean) i svi smo se veselili kada ga je Tyrion Lannister (Peter Dinklage) prisilno poslao da se prijavi u službu noćne straže. Veselimo se najnovijem dodatku glumačkoj postavi kao i povratku starih, u iščekivanju povratka serije idućeg proljeća.

4 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861