Prvi teaser miniserije Fleming o tvorcu Jamesa Bonda – serijala.com
Trenutno čitaš
Prvi teaser miniserije Fleming o tvorcu Jamesa Bonda

Prvi teaser miniserije Fleming o tvorcu Jamesa Bonda

Izbačen je prvi teaser za zajednički biografski projekt BBC Americe i Sky Atlantica o tvorcu legendarnog Jamesa Bonda, Ianu Flemingu. Četverodjelna miniserija jednostavnog naziva Fleming najavljena je početkom ove godine kada je započelo i snimanje na lokacijama u Ujedinjenom Kraljevstvu i Budimpešti.

Serija bi se (očekivano) trebala fokusirati na rane Flemingove godine i karijeru britanskog špijuna tijekom Drugog svjetskog rata, uz obećanu pristojnu dozu alkohola i seksa. Od zasada otkrivenih glumaca u seriji najzvučnija su imena uz Dominica Coopera kao Fleminga (The Devil’s Double, Duchess), Rupert Evans kao Flemingov brat (Agora, World Without End) te ženski dio ekipe – Lara Pulver (Da Vinci’s Demons, True Blood) i Annabelle Wallis (Tudors, Pan Am) kao Muriel Wright, prva i originalna inspiracija za ‘Bond girl’.

Režiju Fleminga potpisuje Mat Whitecross (Sex & Drugs & Rock & Roll), a scenarij potpisuje prilično nepoznat dvojac John Brownlow i Don MacPherson. Prikazivanje serije najavljeno je za jesen ove godine.

Komentari (1)
  • Ohoho… kao veliki JB fanatik još od malih nogu, ovo ću sa guštom gledati. Iako naravno očekujem da neće imati nikakve veze sa samim Bondom, ali eto.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861