Prvi pravi trailer za Game of Thrones – serijala.com
Trenutno čitaš
Prvi pravi trailer za Game of Thrones

Prvi pravi trailer za Game of Thrones

HBO se vrlo ozbiljno prihvatio posla i u vrlo agresivnoj marketinškoj kampanji krenuo promovirati svoju najnoviju seriju, Game of Thrones. Znamo da malo kasnimo, ali bolje ikad nego nikad. Prvi pravi, dvoipolminutni trailer za najočekivaniju seriju godine/desetljeća/ikada po prvi put prikazuje Zid. Trepnite i nećete ga vidjeti, ali tamo je.

Trailer je došao samo dan nakon što je objavljen datum izlaska A Dance with Dragons, pete knjige u sagi “Pjesme leda i vatre”. George R. R. Martin se požurio i knjiga će se naći na policama knjižara 12. srpnja, što je daleko ranije od očekivanog datuma izlaska od “nikad”, našalio se AV Club.

Osim trailera, HBO je za fanove postavio i online igru The Maesters Path, koja je prošlog tjedna otključala i ovaj zanimljivi video (hvala našim čitateljima i prijateljima na twitteru).

Home Box Office je objavio i naziv prve epizode. Premijera 17. travnja nosit će naziv “Winter is Coming”. Također, dva tjedna prije same premijere, dakle 3. travnja, HBO će prikazati 15-minutni sneak peek iz prve epizode.

2 komentara
  • Danas zarađena i druga karika u meštarskom lancu… :)

    I da, Zid i “Drugi”… cool trailer! :D

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861