Charlie Sheen dobio otkaz! – serijala.com
Trenutno čitaš
Charlie Sheen dobio otkaz!

Charlie Sheen dobio otkaz!

TVLine ekskluzivno objavljuje kako je Charlie Sheen dobio otkaz u seriji Two and a Half Men. Potpuno očekivano i nimalo iznenađujuće.

Warner Brothers je u vrlo šturom priopćenju za medije izjavio sljedeće:

Nakon pažljivog razmatranja Warner Bros. Television odlučio je prekinuti suradnju s Charliejem Sheenom na seriji Dva i pol muškarca. Odluka stupa na snagu odmah.

Što to točno znači za seriji još nije sigurno, a (k)ako vijesti budu dolazile i mi ćemo vas izvještavati. Two and a Half Men već otprije ima ugovor za narednu sezonu, a pošto se radi o izuzetno unosnoj seriji i jednoj od najgledanijih u SAD-u, ne bi bilo iznenađujuće da CBS odluči pokušati bez Sheena.

Nadopuna: Sheen se očekivano brzo oglasio i za TMZ komentirao situaciju u svom stilu. Nismo dostojni prevoditi Charlijeve riječi, koji između ostalog ponovo spominje šamane i zemaljske dimenzije, no u suštini, kaže da je sretan što sad može oderati Warner Bros., a da pritom više ne mora gledati Lorrea i nositi glupe košulje.

A TMZ je objavio i službeno pismo upućeno Charliju Sheenu sa razlozima i uporištima za raskid ugovora, pa ga slobodno proučite ako imate viška vremena i moždanih stanica za ubiti.

Šou je tek počeo… Ponovo.

7 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861