Posjetitelji (V) – druga sezona na Doma TV – serijala.com
Trenutno čitaš
Posjetitelji (V) – druga sezona na Doma TV

Posjetitelji (V) – druga sezona na Doma TV

Putem press priopćenja s Nove TV:

POSJETITELJI

Druga sezona serije ‘Posjetitelji’

koja je američku premijeru imala u siječnju ove godine

od 03. studenog već na Doma TV-u.

V (Visitors), 2011.

2. sezona, SF serija

Izvršni producenti: Scott Peters, Jeffrey Bell, Steve Pearlman, Scott Rosenbaum, Jace Hall

Autor: Kenneth Johnson

NAGRADE:

 • 2 nominacije za nagradu Saturn
 • nominacija za People’s Choice
 • nagrada i nominacija za Visual Effects Society
 • serija je 2010. godine nominirana za Emmy u kategoriji vizualnih efekata

Glume:

 • Elizabeth  Mitchell  – Erica Evans
 • Morris  Chestnut  – Ryan Nichols
 • Joel  Gretsch  – Father Jack
 • Logan  Huffman  – Tyler Evans
 • Laura  Vandervoort  – Lisa
 • Charles  Mesure  – Kyle Hobbes
 • Morena  Baccarin  – Anna
 • Scott  Wolf  – Chad Decker

Druga  sezona donosi pregršt akcije i uzbuđenja. Anna je pustila Crveno nebo na Zemlju, a sve je veći broj pristaša Pete kolone. Hoće li ljudska vrsta konačno shvatiti što se krije iza dolaska Posjetitelja?

Od gostujućih uloga u novim nastavcima vidjet ćemo Jane Badler u ulozi Diane, majke liderice Posjetitelja Anne i Elija Cohna (Oded Fehr), vođu Pete kolone. Pojavit će se i dr. Sidney Miller (Bret Harrison), biolog koji će konačno pronaći prave informacije o P-ovcima. Druga sezona je imala svoju američku premijeru 04. siječnja ove godine.

Isprva shvaćeni kao prijetnja, Posjetitelji ubrzo postaju prava fascinacija među ljudskom rasom. Pod porukom mira oni su došli na Zemlju, no ubrzo agentica FBI-a Erica Evans (ELIZABETH MITCHELL) –otkriva njihovo pravo lice. Posjetitelji nisu na Zemlji da bi čovječanstvo unaprijedili već je njihova zadaća puno strašnija i uznemiravajuća. Na čelu sa svojom lidericom Annom (MORENA BACCARIN) Posjetitelji žele samo jedno, a to je uništenje ljudske rase. Erica je u novim nastavcima sada već dio grupe za otpor protiv Posjetitelja koji se nazvija Peta kolona. Osim nje i nekolicina ljudi je shvatila kako su takozvani Spasitelji puni tajni. Osim Erice drugi vođa grupe je otac Jack (JOEL GRETSCH), svećenik koji i dalje oklijeva vjerovati u pravednost P-ovaca. Njima se pridružio i Ryan Nichols (MORRIS CHESTNUT), koji iz prve ruke zna za što su sve Posjetitelji sposobni, kao i Kyle Hobbes (CHARLES MESURE), najnemilosrdniji član tima koji pruža otpor protivnicima.

U međuvremenu Ericin sin tinjedžer Tyler (LOGAN HUFFMAN) i dalje je opsjednut Posjetiteljima. U njima vidi svoju kartu kako bi postao dio nečeg velikog i značajnog. Drugi razlog njegovog obožavanja P-ovaca je prelijepa Posjetiteljica Lisa (LAURA VANDERVOORT) koja ga privlači. Chad Decker (SCOTT WOLF) je u početku imao koristi od eksluzivnih intervjua s Annom, no nakon što je shvatio kako liderica P-ovaca manipulira njime, Chad se odlučio obratiti svećeniku Jacku. Oravo je pitanje mogu li pripadnici Pete kolone vjerovati obraćeniku.

O GLUMCIMA:

ELIZABETH MITCHELL (Erica Evans)

Elizabeth Mitchell najpoznatija je po svojoj ulozi u hit seriji ‘Lost’ koja joj je priskrbila nominaciju za Emmy. Rođena u Los Angelesu ova se glumica još kao djevojčica preselila u Dallas u kojem je diplomirala glumu. Bila je članica tamošnjeg kazališta. Na velikom ekranu Elizabeth je debitirala u filmu ‘Gia’ u kojem je glumila s planetarno popularnoj Angelinom Jolie. U njezin filmski opus spadaju filmovi ‘Bolničarka Betty’ i ‘Prava frekvencija’ tijekom čijeg je snimanja slomila nos.

MORRIS CHESTNUT (Ryan Nichols)

Karizmatični glumac Chestnut je veliku pozornost privukao ulogom Rickyja u ‘Boyz in the Hood’. U njegov filmski opus spadaju uloge u filmova ‘Pod opsadom 2’, ‘Braća’ te film ‘Breakin’ All the Rules’ za koju je osvojio nominaciju NAAP. Glumio je i u filmu ‘Anakonda: Lov na krvavu orhideju’. Ryan se prvo htio baviti bankarstvom, a tijekom koledža pokazao je interes za glumu.

JOEL GRETSCH (Otac Jack)

Gretsch je u braku s kćeri William Shatnera, Melanie. Najpoznatiji je po svojoj ulozi u dramskoj seriji ‘The 4400’. Na velikom ekranu njegov debi je bio u filmu ‘Legenda o Baggeru Vanceu’ u kojem je glumio s Mattom Damonom, Willom Smithom i Charlize Theron. U njegov filmski opus spada i film Stevena Spielberga ‘Minority Report’ te film ‘Nacionalno blago: knjiga tajni’. Joel je odrastao u Minnesoti.

LOGAN HUFFMAN (Tyler Evans)

Logan je rođen 1989. godine u Indianapolisu kao jedan od trojki. Kada je ima 16 godina sam je sastavio svoj auto. Huffman je imao malu ulogu u filmu ‘Lymelife’ u kojem je glumio zajedno s Emmom Roberts, Alecom Baldwin i Timothyjem Huttonom. Uskoro nakon toga Huffman je dobio glavnu ulogu u televizijskom filmu Rosie O’Donnell ‘America’.  Loganu prognoziraju veliku karijeru u Hollywoodu. Naime bio je uvršten na listu 55 lica budućnosti u Nylon Magazine’s Young Hollywood.

LAURA VANDERVOORT (Lisa)

Laura Vandervoort je rođena 22. listopada 1984. godine u Ontariju u Kanadi. Ova glumica posjeduje crni pojas drugog dana u karateu. Njen rođak je proslavljeni kanadski glumac Gordon Pinsent. Laura je pohađala ‘York University’ i to studij psihologije i engleskog jezika. U njen glumački opus spadaju uloge u serijama ‘Falcon Beach’  i ‘CSI’. Najpoznatija je po ulozi Supermanove sestrične u seriji ‘Smallville’ . Nominirana je za nagradu Young Artist za ulogu u televizijskom filmu ‘Mom’s Got a Date with a Vampire’.

Komentari (1)
 • Ja sam u šoku! Zar je moguće da emitiraju nekaj kaj nije snimano prije 5 godina?? Valjda samo zato kaj ima dvije sezone pa se ne moraju brinuti da će morati otkupiti, nedajbože, tri sezone…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861