Posjetitelji (V) – od 18. listopada na Doma TV – serijala.com
Trenutno čitaš
Posjetitelji (V) – od 18. listopada na Doma TV

Posjetitelji (V) – od 18. listopada na Doma TV

Putem press priopćenja s Nove TV:

POSJETITELJI

Oni dolaze s porukom mira!

Ne propustite ‘Posjetitelje’

od 18. listopada na Doma TV-u

V (Visitors), SAD, 2009.

SF serija

Serija je snimana na lokacijama Vancouvera, a prošle godine je nominirana za prestižnu nagradu Emmy.

Izvršni producenti: Scott Peters, Jeffrey Bell, Steve Pearlman, Jace Hall

Autor: Kenneth Johnson

Nagrade

 • 2 nominacije za nagradu Saturn
 • nominacija za People Choice
 • nagrada i nominacija za Visual Effects Society
 • serija je 2010. godine nominirana za Emmy u kategoriji vizualnih efekata

Uloge:

ELIZABETH MITCHELL…..Erica Evans

MORRIS CHESTNUT….. Ryan Nichols

JOEL GRETSCH …..Father Jack

LOURDES BENEDICTO….. Valerie Stevens

LOGAN HUFFMAN….. Tyler Evans

LAURA VANDERVOORT….. Lisa

O radnji

Oni su među nama i u samo jednom trenutku postaju dijelom svakog većeg grada na svijetu promovirajući poruku mira. Oni žele podijeliti svoje znanje o tehnologiji, oni žele da se ujedinimo. Pritom ovi vanzemaljci računaju na jednu bitnu ljudsku karakteristiku – odanost. Isprva shvaćeni kao prijetnja, V-ovi ubrzo postaju prava fascinacija među ljudskom rasom.

Tyler (Huffman) je tinejdžer koji želi postati dio nove budućnosti, a kada susretne prelijepu ‘posjetiteljicu’ Lisu (Vandervoort) pronađe dodatan motiv u svojem sanjarenju.  Za Chada (Wolf) ekskluzivni intervjui s vođom ‘posjetitelja’ Annom  (Baccarin) siguran su dokaz njegove nedodirljivosti u novinarskom svijetu. Za svećenika Jacka (Gretsch) koji je u potrazi za vjerom dolazak Posjetitelja ne naviješta bolja vremena… No kada agentica FBI-a Erica Evans otkrije što sve vreba iza čovjekolikih V-ova, primarna misija postaje joj suprotstavljanje tom novom svijetu.

O glumcima

ELIZABETH MITCHELL (Erica Evans)

Elizabeth Mitchell najpoznatija je po svojoj ulozi u hit seriji ‘Lost’ koja joj je priskrbila nominaciju za Emmy. Rođena u Los Angelesu ova se glumica još kao djevojčica preselila u Dallas u kojem je diplomirala glumu. Bila je članica tamošnjeg kazališta. Na velikom ekranu Elizabeth je debitirala u filmu ‘Gia’ u kojem je glumila s planetarno popularnoj Angelinom Jolie. U njezin filmski opus spadaju filmovi ‘Bolničarka Betty’ i ‘Prava frekvencija’ tijekom čijeg je snimanja slomila nos.

MORRIS CHESTNUT(Ryan Nichols)

Karizmatični glumac Chestnut je veliku pozornost privukao ulogom Rickyja u ‘Boyz in the Hood’. U njegov filmski opus spadaju uloge u filmova ‘Pod opsadom 2’, ‘Braća’ te film ‘Breakin’ All the Rules’ za koju je osvojio nominaciju NAAP. Glumio je i u filmu ‘Anakonda: Lov na krvavu orhideju’. Ryan se prvo htio baviti bankarstvom, a tijekom koledža pokazao je interes za glumu.

JOEL GRETSCH (Otac Jack)

Gretsch je u braku s kćeri William Shatnera, Melanie. Najpoznatiji je po svojoj ulozi u dramskoj seriji ‘The 4400’. Na velikom ekranu njegov debi je bio u filmu ‘Legenda o Baggeru Vanceu’ u kojem je glumio s Mattom Damonom, Willom Smithom i Charlize Theron. U njegov filmski opus spada i film Stevena Spielberga ‘Minority Report’ te film ‘Nacionalno blago: knjiga tajni’. Joel je odrastao u Minnesoti.

LOGAN HUFFMAN (Tyler Evans)

Logan je rođen 1989. godine u Indianapolisu kao jedan od trojki. Kada je ima 16 godina sam je sastavio svoj auto. Huffman je imao malu ulogu u filmu ‘Lymelife’ u kojem je glumio zajedno s Emmom Roberts, Alecom Baldwin i Timothyjem Huttonom. Uskoro nakon toga Huffman je dobio glavnu ulogu u televizijskom filmu Rosie O’Donnell ‘America’.  Loganu prognoziraju veliku karijeru u Hollywoodu. Naime bio je uvršten na listu 55 lica budućnosti u Nylon Magazine’s Young Hollywood.

LAURA VANDERVOORT (Lisa)

Laura Vandervoort je rođena 22. listopada 1984. godine u Ontariju u Kanadi. Ova glumica posjeduje crni pojas drugog dana u karateu. Njen rođak je proslavljeni kanadski glumac Gordon Pinsent. Laura je pohađala ‘York University’ i to studij psihologije i engleskog jezika. U njen glumački opus spadaju uloge u serijama ‘Falcon Beach’  i ‘CSI’. Najpoznatija je po ulozi Supermanove sestrične u seriji ‘Smallville’ . Nominirana je za nagradu Young Artist za ulogu u televizijskom filmu ‘Mom’s Got a Date with a Vampire’.

2 komentara
 • Jesam li ja jedina osoba kojoj već lagano ide na nježnik to da ekipa otkupi samo one serije koje idu samo jednu sezonu, a one kao Fringe, Dexter i sl. mogu samo gledati preko neta jer nedaj Bože pa da otkupe 5 sezona tj. ono što je do tog trenukta emitirano jer bankrot im ne gine… -.-
  Još će na kraju ispada da uz svo hejtanje HTV daje najbolje serije, RTL 2 i DOMA kakti krenuli žestoko, a kad ono osim Sarah Connor ( već prikazano) i Dextera (već prikazano) imamo cca jednu dobru seriju, mislim da se zove Damages…
  Evo ja bum prvi priznao da ću onda radije plaćati pretplatu bez jamranja pa gledati ono što valja nego razne Big Brothere, Red Carpete i sl.

  • FWIW, ali mislim da sam to već rekao par puta – dobar dio serija koje se emitiraju naše kuće dobivaju u paketu od distributera. Iskreno sumnjam da je netko u programskom odjelu rekao “mislim da će se V odlično uklopiti u naš program.”

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861