Braća Coen rade televizijsku seriju* – serijala.com
Trenutno čitaš
Braća Coen rade televizijsku seriju*

Braća Coen rade televizijsku seriju*

“Braća Coen rade televizijsku seriju” prilično je efektan naslov koji privlači pažnju svakog tko voli televiziju, a u životu je pogledao više od tri filma. Iako tehnički istinit, da budemo u potpunosti korektni odmah treba dodati opasku – radi se tek o projektu koji potpisuju kao izvršni producenti. Iako su šanse da Ethan i Joel preuzmu neku važniju scenarističku ili redateljsku funkciju prilično malene, Deadline i THR pišu da će braća supotpisati projekt zajedno s Philom Johnstonom, scenaristom ovogodišnje komedije Cedar Rapids.

Seriju producira studio Imagine Entertainment, a Coene je na projekt doveo Brian Grazer, koji posjeduje studio uz Rona Howarda. Spomenuti studio potpisuje neke od vrlo cijenjenih televizijskih uradaka, npr. HBO-ovu mini-seriju From the Earth to the Moon, Sports Night Aarona Sorkina, 24, Arrested Development, Friday Night Lights i Parenthood.

Je li radnja / ideja potencijalne serije bitna, kad je već supotpisuju četverostruki dobitnici Oskara, autori filmova Fargo, The Big Lebowski, No Country for Old Men i True Grit? Nije?

No dobro.

Radi se o jednosatnoj komediji zasad nazvanoj HarveKarbo, koja prati pokvarenog privatnog istražitelja koji kopa po intimi slavnih holivudskih osoba. Projekt je prodan Foxu, a ugovor za sobom povlači penale za mrežu ukoliko ga odluči odbiti.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861