Prvi pogled na Touch, novu seriju Kiefera Sutherlanda – serijala.com
Trenutno čitaš
Prvi pogled na Touch, novu seriju Kiefera Sutherlanda

Prvi pogled na Touch, novu seriju Kiefera Sutherlanda

Ovo proljeće na male ekrane se vraćaju Tim Kring (Heroes) i Kiefer Sutherland (24), u novoj seriji Touch. Nakon višemjesečnog najavljivanja, i hvaljenja pilota od strane šefova na Foxu, napokon smo dobili i prvi trailer. Serija prati samohranog oca (Kiefer Sutherland) koji otkrije da njegov sin može predvidjeti budućnost. Između ostalog, među glavnim ulogama su Danny Glover (Smrtonosno oružje) i Gugu Mbatha-Raw (Undercovers). No, ne duljimo previše, trailer slijedi u nastavku.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ks0B42Y1Rcs[/youtube]
15 komentara
   • Ako Alcatraz krene u siječnju, završit će do travnja pa bi onda Touch mogao preuzeti taj slot. Šest epizoda regularno + 2-3 iza American Idola i evo ti kratke prve sezone. ;)
    FOX je tako i tako najavio seriju tek za proljeće.

 • Je li moguce da nitko od vas koji komentirate nije gledao film The Knowing, sa Nicolas Cageom u glavnoj ulozi? Ista prica poput ovoga ovdje, samohran otac, sin mu pomoci brojki predvida nesrece, samo sto mi se kraj filma nije svidio.

  Tako da mi ovo nije bas nesto originalno posto ima previse slicnosti, ali volim takve teme, jos Kiefer u glavnojo ulozi, polazem nade.

 • @ by_ivica

  U Knowingu sin samo pronađe papir s tim brojkama koje predviđaju nesreće. (koji je napisala neka klinka 50 godina prije) Cage zapravo skuži o čem se radi itd., a i vrti se oko tih nekih aliena/apokalipse na kraju što nema pretjerano veze s Touch-om.

  • Bas to. :) Ovo oko aliena nisam htio spominjati da ne bi nekome spoilao, ali ok, kad si vec rekao. To mi je i najveci nedostatak filma sto su ih ubacili na kraju.

   Dakako, da se nadam da Touch nece tim smjerom.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861