Fox otkazao Touch, možda vrati 24 jer se boji Kiefera Sutherlanda – serijala.com
Trenutno čitaš
Fox otkazao Touch, možda vrati 24 jer se boji Kiefera Sutherlanda

Fox otkazao Touch, možda vrati 24 jer se boji Kiefera Sutherlanda

Nakon što je Fox objavio narudžbe novih serija za iduću sezonu, među kojima su četiri nove drame i pet novih komedija, objavljeno je ono što se već znalo i prije, sada je samo službeno — Touch je otkazan nakon dvije sezone i neuspješnog pokušaja transplantacije serije na termin petkom. SF-olika drama Tima Kringa (Heroes) sa Kieferom Sutherlandom u glavnoj ulozi, još je lani bila izgledan kandidat za otkazivanje.

Fox je Sutherlandu vijest priopćio jučer, koji je reagirao mirno, bez ijedne riječi, samo hladnim pogledom koji ledi krv u žilama. Usplahireni Foxov čelnik, koji je izvukao najraću slamku kada se odlučivalo tko će Kieferu priopćiti vijest, nije se najbolje snašao. U paničnom pokušaju da spasi živu glavu prije nego Kiefer shvati što se dogodilo, na brzinu predložio da ipak vrate pred tri godine otkazani 24.

Deadline.com piše da je mreža zainteresirana za vraćanje akcijske serije otkazane 2010. godine. Brojne vijesti povlačile su se o mogućem povratku u filmskom obliku, no ideja je na kraju propala. Sada postoji mogućnost da se 24 vrati kao “limitirana serija”, a inicijator ideje je dugogodišnji showrunner serije i koautor Homelanda, Howard Gordon. “Limitirana serija” je samo gluplji naziv za mini-seriju, termin koji tv industrija iz nekog razloga u zadnje vrijeme zaobilazi. Možda će Jack Bauer ovog puta spasiti svijet unutar jednog radnog dana bez prekovremenih, pa će se povratnička sezona zvati 8. Ok, ok, znamo sami gdje su vrata…

Fox svoj raspored za iduću sezonu predstavlja u ponedjeljak, 13. svibnja, kada će najkasnije biti poznate sudbine serija koje zasad nisu obnovljene, kao i popis naručenih novih serija.

7 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2020 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861