ABC: 12 novih serija, 7 otkazanih – serijala.com
Trenutno čitaš
ABC: 12 novih serija, 7 otkazanih

ABC: 12 novih serija, 7 otkazanih

Kao što se i spekuliralo, ABC je počeo s naručivanjima novih serija, samo malo tko je očekivao da će mreža tako rano naručiti čak deset novih serija, a otkazati njih šest.

Među novopridošlicama je sedam dramskih serija – Once Upon a Time, Charlie’s Angels, Good Christian Belles, Pan Am, Revenge, Scandal te The River i 5 sitcoma: Don’t Trust The Bitch in Apt.23, Man Up, Work It, Suburgatory te Last Man Standing.

Primjetite da je Good Christian Bitches sada Good Christian Belles – ova primetime sapunica smještena je u svijet visokog teksaškog društva, a među glumačkom postavom ističe se Kristen Chenoweth (Pushing Daisies, Glee). Once Upon a Time je fantasy drama u maniri Pushing Daisiesa gdje su likovi iz bajki stvarni, a u glavnim su ulogama Jennifer Morrison (House) i Ginnifer Goodwin (Big Love). Pan Am je serija smještena u 60-te godine prošlog stoljeća, a prati stjuardese i pilote popularne američke aviokompanije. Cristina Ricci ima glavnu ulogu. Revenge, s Emily VanCamp (Brothers & Sisters) u glavnoj ulozi je priča o misterioznoj djevojci koja dolazi u Hamptonse kako bi osvetila svoju obitelj. The River je horor-triler sniman poput Paranormal Activity, sniman iz perspektive televizijske ekipe koja prati mladića u potrazi za svojim ocem koji je nestao u amazonskoj prašumi. Scandal je nova serija Shonde Rhimes (Grey’s Anatomy), a Charlie’s Angels svima su dobro poznati.

Don’t Trust The Bitch in Apt.23 (navodno preimenovan u Apartment 23, no i taj naziv nije služben niti konačan) prati mladu djevojku (Krysten Ritter) koja se seli na Manhattan u potrazi za ostvarenjem svojih snova, Man Up je opisan kao jedinstveni pogled u svijet modernog muškarca kroz očii njegova tri prijatelja i žena u njihovim životima, a Last Man Standing klasični je multi-cam sitcom s Timom Allenom u glavnoj ulozi. Work It prati dvojicu muškaraca koji se, kako bi dobili posao, preruše u žene. Na posljetku, Suburgatory (s Alanom Tudykom u glavnoj ulozi) prati tinejdžericu odraslu u gradskom ludilu koja se seli svome ocu u predgrađe.

U članku koji je naknadno maknut pošto više nije aktualan, pisali smo o vrlo neizglednoj novoj sezoni Brothers & Sistersa, a Deadline sad to i povrđuje. Serija se neće vratiti sa šestom sezonom. Evo izvornog, obrisanog članka:

[spoiler]Iako još nije službeno, Deadline.com prenosi vijest kako ABC planira ukinuti veteransku dramu Brothers & Sisters nakon pet sezona.

Ukoliko se ne dogodi čudo u posljednji trenutak, obitelj Walker završit će svoju priču na televiziji ove sezone. Iako je ABC razmatrao da naruči posljednju, šestu sezonu serije koja bi bila skraćena i manjeg budžeta, zbog mnoštva dramskih pilota koji su jako dobro prošli na testiranjima, čini se kako je mreža spremna oprostiti se od serije.

Brothers & Sisters bio je u sličnoj situaciji i lani, kada je ABC naručio 18 epizoda za petu sezonu, pod pretpostavkom da će to biti posljednja. Međutim, većina novih ABC-evih serija razočarala je odmah na početku televizijske sezone, stoga se mreža osigurala produživši narudžbu za B&S na 22 epizode.

Službena ABC-eva prezentacija ovih svibanjskih upfrontsa predviđena je za utorak, no pretpostavlja se da će mreža, kao i NBC i FOX, prekinuti šutnju oko mnogih obnova, otkazivanja i naručivanja serija i prije prezentacije.[/spoiler]

Ista je sudbina zadesila i još šest serija. Petak trinaesti pokazao se kobnim za Off The Map, Detroit 187, No Ordinary Family, Mr. Sunshine, Better With You i V. S druge strane, ABC je obnovio novi sitcom Happy Endings.

Nadopuna #1: ABC je obnovio i novopridošlu proceduralnu seriju, Body of Proof.

Nadopuna #2: Reality show Shark Tank također je dobio zeleno svjetlo za novu sezonu. Show je nakon prve sezone umalo otkazan, no mreža ga je oživjela i premjestila na petak gdje je gledanost bila zadovoljavajuća.

Nadopuna #3: Obnovljen je i reality show Secret Millionaire.

7 komentara
  • :( Prvo otkazali Outsourced sad Better with you :@ Previše komedija sljedece godine..pogotovo na NBCu..a od ovih novih jedino The River ima sanse da postane hit.

    • Ja baš mislim da će River propast… Harper’s Island i Happy Town su bili teški propaliteti… Mislim da bi Good Christian Belles mogao biti hit.

  • GCB bi mogao bit hit, samo ovisi gdje će ga stavit. Jer ako ga stave nakon DH, ne znaš baš :/

    Ja se nadam da će Once upon a time imat magiju (LOL) koju je 2007. i 2008. imala Pushing Daisies :cerek:

    Šta je The River? Ono s Rebecom iz Bros & Hos?

  • Ja ću vrlo vjerovatno baciti oko na sve pilote osim shonde i good christian belles, kako li se već zove. A hoće li se od navedenih stvoriti koji hit, baš me zanima…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861