ABC obnovio Happy Endings – serijala.com
Trenutno čitaš
ABC obnovio Happy Endings

ABC obnovio Happy Endings

A sada kratka vijest koja zaslužuje biti prenesena zasebno – usred mnoštva otkazanih serija na ovaj nesretni petak 13., iznenađenje sezone, simpatični i vrlo zabavni sitcom Happy Endings dobio je drugu sezonu.

Deadline prenosi da je ABC naručio drugu sezonu sitcoma, koji je imao veliki problem emitiranja u 22h, no popravio je prosjek mreže u svom timeslotu i zahvaljujući tome, ali navodno i velikoj podršci unutar mreže, zaradio drugu sezonu.

Happy Endings je klasičan sitcom o grupi prijatelja koji zajedno prolaze kroz život. U glavnim su ulogama Elisha Cuthbert, Damon Wayans Jr., Casey Wilson, Eliza Coupe, Adam Pally i Zachary Knighton.

Mreža je danas obnovila još jednu novu seriju – riječ je o proceduralnoj seriji Body of Proof s Danom Delany u glavnoj ulozi. ABC je svakako imao više sreće s proljetnim serijama, jer niti jedna od njihovih novih jesenskih serija neće doživjeti drugu sezonu.

7 komentara
  • Meni je pilot bila najslabija epizoda, vjerojatno jer sam sve punchlineove vidio kroz trailer. Kasnije epizode su puno, puno bolje.

  • E jako mi je drago, serija je jako simpatična, iako nemaju nekih presmješnih fora, sa likovima i glumcima su stvarno pogodili

  • ja sam isto bio krenuo gledati.. ali odustao sam nakon druge epizode. Nije mi ničim pokazala u te dvije epizode da je išta bolja od sličnih serija..

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861