Ipak ne tako sretan kraj za Happy Endings – serijala.com
Trenutno čitaš
Ipak ne tako sretan kraj za Happy Endings

Ipak ne tako sretan kraj za Happy Endings

Nakon nekoliko tjedana šuškanja po webu kako bi američka kabelska tv mreža USA mogla otkupiti prava za emitiranje novih epizoda sitcoma Happy Endings, nakon što ga je matični ABC otkazao u svibnju, izgleda da je ovoj priči ipak došao kraj. Koji nije tako sretan.

Naime, Deadline.com — koji je započeo priču o USA-ovom interesu za seriju — navodi kako su pregovori između ove kabelske mreže i produkcijske kuće Sony Pictures Television završili nepovoljno za seriju, unatoč tome što je USA još u travnju izrazila želju da prisvoji seriju u slučaju otkazivanja. Za sve je, kao i uvijek, kriva loša gledanost, pa se USA odlučila ipak radije utrošiti novac u vlastite sitcome, nego riskirati u slabo gledani Happy Endings.  Mreža je nedavno naručila svoje prve dvije originalne komedije, Playing House i Sirens, kojeg supotpisuje Denis Leary (The Job, Rescue Me).

No, Sony Pictures ne odustaje i navodno nastavlja dalje tražiti novi dom za svojih šest simpatičnih glavnih junaka, pa fanovi u dalje mogu živjeti u (lažnoj?) nadi da će sljedeće sezone saznati hoće li se Alex i Dave pomiriti, sprema li se možda beba za Jane i Brada, ima li “sretnog kraja” za Maxa …

Komentari (1)
  • Steta, dobra je serija, ali ima i boljih komedija trenutno – New Girl, Raising Hope, Suburgatory od novijih, i od starih Cougar town, Parks and rec, Community. Ali nazalost ima nekih i precenjenih kao Modern Family, Big Bang Theory, HIMYM kojem je vreme da se zavrsi, od kojih je Happy Endings mnogo bolji. Mada nije greska u ABC dali su mu sansu, jos od prve sezone je imao malu gledanost i poceo je kao midseason. Ne verujem da ce se bas vratiti kao AD, ali ce ostati u lepom secanju te tri sezone. :)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861