ABC praktički otkazao Don’t Trust the Bitch in Apt. 23 – serijala.com
Trenutno čitaš
ABC praktički otkazao Don’t Trust the Bitch in Apt. 23

ABC praktički otkazao Don’t Trust the Bitch in Apt. 23

Don’t Trust the B—- in Apt. 23 komotno možete pisati pod propalo. ABC je s rasporeda skinuo komediju osam epizoda prije kraja sezone, a sudbina preostalih neemitiranih epizoda ostaje upitna. Za pretpostaviti je da će ih mreža iskoristiti tokom ljeta.

ABC je tražio način da se riješi Happy Endingsa i Apartmenta do ožujka i povratka reality showa Dancing With the Stars i našao je najmanje popularan način. Dobro, tehnički, najmanje popularan bio bi micanje obaju serija s rasporeda, ali ovako… Od dva zla, odabrano je ono manje, a draža nam serija ostaje na programu.

Eksperiment sa nedjeljnim emitiranjem je neslavno propao, pa će narednih mjesec i nešto Happy Endings odrađivati duple epizode tjedno. I dok je Apartment sada de facto otkazan, Happy Endings dobiva posljednju šansu za “iskupljenje” i borbu za četvrtu sezonu.

5 komentara
  • Obozavam Happy Endings, nadam se da ga nece otkazati. Humor im je skroz otkvacen, bas meni po mjeri :)

  • Volim obje serije i moram priznat da mi je žao zbog otkazivanja Apt. 23. Ali vidljivo je serija gubila na kvaliteti i ubacivanjem ranije snimljenih epizoda u drugu sezonu bilo skroz neozbiljno. Barem Happy Enfings živi!

  • ABC je još u 5. mjesecu upropastio Apt 23 stavivši seriju iza HE, koja jedva živi, tako da su odmah mogli znati da neće biti dobar lead-in…
    također, odluka da pod “prvu sezonu” pokušaju prodati random epizode snimljene za prve sezone se činila ludom, ali da u sklopu druge sezone miješaju epizode snimljene za 1. i 2. je totalno upropastila kontituitet serije i ali i samu seriju :/

  • Happy Endings je sjajan. Zao mi je zbog Apt 23, ali HE je ubedljivo bolji. Uostalom, bolje da daju HE jos jednu sezonu, da stignu bar do 80-ak epizoda (minimum za syndication, ako se ne varam, nije vise 100 ep.). Bilo mi je lepo kad su obe serije isle dvaput nedeljno, iako to nikad nije dobar znak. Uostalom, ABC bas ne sto nije sjajan sa komedijama – Modern Family je senka nekadasnje sjajne serije i izuzetno dosadan postao, Suburgatory je suvise quirky, a o Neighbours da i ne pricam, i sam promo je bio uzas. Jedino dobro od sitkoma je Middle, mada ta serija kao da ne postoji, o njoj niko ne pise, nema neku gledanost, a izdrzala je cetiri sezone (roditelje glume Debra iz Everybody Loves Raymond i Janitor iz Scrubsa). Ta mi je serija bila ok, gledao sam jednu i po sezonu, ali nista narocito da bih nastavio. Sta je sa 666 Park Avenue sa ABC-a? Ono, serija je bila losa, ali je horor sapunica i bar u kategoriji guilty pleasurea. Trebala je biti 13 epizoda (kao Last Resort, to cekam da se zavrsi pa da gledam), ali su je prekinuli kod 9. epizode, i ne zna se kada ce ostale epizode, a trebalo je da poslednjih cetiri sluze kao finale serije.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861