NBC srezao The Cape – serijala.com
Trenutno čitaš
NBC srezao The Cape

NBC srezao The Cape

NBC je smanjio broj epizoda The Capea sa 13 na 10, potez koji se jedino može protumačiti kao prvi korak prije otkazivanja. Tek je pet epizoda emitirano, a Cape je izgubio solidan broj gledatelja nakon premijere, koja sama po sebi nije bila naročito gledana.

Kad smo već kod serija u koje NBC nema povjerenja, povatak Eventa pomaknut je za tjedan dana, na 7. ožujak. Event će tako biti izbačen iz sweeps perioda u kojem je mrežama vrlo važna ukupna gledanost. Iako je prije odlaska na pauzu Event imao bolju gledanost od Capea, i on je vrlo izgledni kandidat za otpis. Sve vas koji još uvijek gledate Event obradovat će vijest da scenaristi planiraju otkriti što je famozni “event” te do kraja sezone završiti radnju.

Seriju vijesti o lošim serijama zaokružujemo V-jem, čiji autori nisu obeshrabreni slabom gledanošću, te najavljuju cliffhanger za kraj druge sezone. James Hibberd sa EW.com-a svoju okladu polaže na obnovu V-a za treću sezonu, a pošto nemamo apsolutno ništa za izgubiti, arogantno ćemo kontrirati novinaru sa višegodišnjim iskustvom i znanjem predviđanjem – da će biti otkazan. Hej James, ako pogodimo, možemo li dobiti tvoj posao?

Što se slike tiče, nema na čemu.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861