Igra prijestolja vraća se početkom travnja, Girls dobiva četvrtu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Igra prijestolja vraća se početkom travnja, Girls dobiva četvrtu sezonu

Igra prijestolja vraća se početkom travnja, Girls dobiva četvrtu sezonu

Jučer je krenula zimska turneja Udruženja televizijskih kritičara, gdje će glavne američke mreže pričati o aktualnostima, promovirati nove i stare serije te sigurno otkriti neke novosti. Među prvima je bio HBO, koji je — između ostaloga — najavio povratak četvrte sezone Igre prijestolja. Prvi trailer bit će predstavljen ove nedjelje, uz premijeru njihove nove serije, True Detective.

Kao što se uglavnom očekivalo, čevrta sezona krenut će kao i prethodnih godina, na proljeće. Točnije, u nedjelju 6. travnja. Pisali smo već tko nam dolazi u novu sezonu, a vjerojatno već i sami znate da će i ova — kao i prethodna — sezona glavnim dijelom biti adaptirana prema trećem romanu serijala Pjesma leda i vatre, nazvane Oluja mačeva (Storm of Swords) Georgea R.R. Martina.

HBO je otkrio i tko će Igri prijestolja praviti društvo — kao i lani, to će biti politička satira Veep, s Juliom Louis-Dreyfus u glavnoj ulozi, sada u trećoj sezoni. Uz nju debitirat će nova komedija autora Mikea Judgea (Beavis & Butt-Head, King of the Hill, Office Space), Sillicon Valley, koju smo već najavili u pregledu 20 najzanimljivijih serija za 2014. godinu. Obje serije kreću paralelno s Igrom prijestolja, 6. travnja.

I na kraju, ususret trećoj sezoni koja starta ove nedjelje, kabelski div obnovio je dramediju Girls, autorice Lene Dunham. Usprkos lošijoj gledanosti premijernih epizoda, HBO nema ništa protiv nagrada i pozitivnih kritika koje serija privlači, a navodno ima značajnu publiku na njihovoj streaming platformi, HBO Go. Naravno, HBO je i objavio da će Boardwalk Empire završiti ove godine, no o tome u odvojenoj vijesti.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861