Peta sezona Boardwalka Empirea bit će posljednja – serijala.com
Trenutno čitaš
Peta sezona Boardwalka Empirea bit će posljednja

Peta sezona Boardwalka Empirea bit će posljednja

HBO je u 2014. godinu ušao s mnogo novosti. Kraj nekih jednostavnih — poput najave povratka Igre prijestolja i obnove dramedije Girls — pale su i teške odluke. Peta sezona Boardwalk Empirea bit će i zadnja, objavila je mreža na TCA press turneji. Odlučili su to mjesec i nešto nakon finala četvrte sezone, odnosno tri mjeseca nakon što je serija bila obnovljena za petu sezonu.

Nucky, Chalky, Al Capone i ostala družina tako u rujnu ulazi u posljednju etapu od 12 epizoda… “Terence Winter stvorio je nešto za pamćenje. Nama je bila neopisiva čast doprijeti ovom moćnom i revolucionarnom serijom do naših pretplatnika”, izjavio je predsjednik mreže Michael Lombardo.

Winter, autor serije i glavni scenarist, dodaje: “Nakon puno razmatranja s mojim kreativnim timom i HBO-om, odlučili smo završiti seriju nakon uspješnog emitiranja sve četiri sezone i veselimo se njenom dovođenju do usijanja i uzbudljivog kraja.” Winter se polagano priključuje Martinu Scorseseu s radom na velikom platnu — potpisao je scenarij za film The Wolf of Wall Street, a dvojac je, vjerojatno već znate, surađivao na stvaranju serije.

8 komentara
 • Odlična serija ,meni ustvari i najbolja, obožavam žanr.Logično je da serija završi jer previše je likova iz prave povijesti da bi mogli puno izmišljati,iskreno se nadam će 5 sezona biti uvod u neku novu seriju možda o caponeu … nadam se

 • odlicna stvar..
  ali isto tako i super sto ce zavrsiti..
  neke serije jednostavno ne znaju kad stati i kad im treba biti kraj, a ova bi se mogla veoma dobro zavrsiti..

 • Meni je, isto tako, ovo jako dobra serija, ali se ne bih složio sa autorom da je posljednja sezona najbolja.

  Meni je osobno zapravo zadnja sezona uvjerljivo najgora, pa čak i dosadna. Zbog toga sam već bio i odlučio ne gledati daljnje sezone, ali s obzirom da će imati samo još jednu, vjerojatno ću je ipak odgledati..

 • BE je od početka emitiranja bio jedna od meni najdražih serija i drago mi je da neće razvlačiti seriju u nedogled

 • Odgledao sam cijelu prvu sezonu (jer nikada ne stanem kada nešto počnem, tj. zavrršim sezonu, no nije mi sjelo…

  Fantastični glumci, možda najbolja scenografija koju sam ikada vidio na TV, odlično osmišljeni likovi, ali ne znam zašto, glavna radnja mi je bila spora i nije me uspjela zaintrigirati ni sama po sebi… Skroz otada planiram krenuti dalje no nikako da se natjeram…

  Natjerajte me :)

  • Ista stvar meni sa Breaking Bad ,ono odgledal prvu sezonu malo druge i nikako dalje, ali koliko je hvaljena vjerojatno ču ju pogledati,a sto se BE tiče vrijedi pogledati, meni je 3 sezona bila odlična ili bolje reći žestoka mada je sam dosta subjektivan jer taj period američke mafie obožavam.

  • prva sezona bila je spora (uvod u likove) i odvratila je mnoge, no definitivno trebaš nastaviti, vjeruj mi.

 • odlična sezona, napeto do samog kraja, sa odličnim susret iznenađenjem hehe.

  malo neobično da je margaret zapostavljena, premda se ipak nekako htjelo pokazati ne i zaboravljena. bit će zanimljivo vidjeti kakav će nastavak smisliti obzirom na rothesteinovo uplitanje. njih dvoje si nekako više pašu.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861