Igra prijestolja kod nas u travnju – serijala.com
Trenutno čitaš
Igra prijestolja kod nas u travnju

Igra prijestolja kod nas u travnju

Kasno sinoć HBO Adria je objavila kako ćemo Game of Thrones gledati na malim ekranima gotovo simultano sa Amerikancima. Iako nemamo još službene potvrde, ptičice na granama nam govore kako će Game of Thrones svoju premijeru imati samo dan poslije Američke, koja je 17. travnja. Ne možemo riječima opisati naše zadovoljstvo i veselje ovakvim slijedom događaja, pa ćemo vam samo zalijepiti dijelove priopćenja s mreže.

Temeljena na uspješnoj seriji fantastičnih knjiga „Pjesma leda i vatre“ Georgea R. R. Martina, IGRA PRIJESTOLJA, nova serija od deset nastavaka kreće ovog proljeća ekskluzivno na HBO-u. David Benioff i D.B. Weiss izvršni su producenti i scenaristi serije koja je snimana u studiju „Paint Hall“ u Belfastu, u Sjevernoj Irskoj, kao i na raznim drugim lokacijama u Sjevernoj Irskoj i Malti. Produkciju su sufinancirali Northern Ireland Screen i Malteška filmska komisija.

IGRA PRIJESTOLJA prati kraljeve i kraljice, vitezove i otpadnike, lažljivce i plemiće u borbi za moć. Na početku serije kralj Robert Baratheon, čije žena je Cersei Lannister iz bogate i iskvarene obitelji Lannister, zamoli lorda Eddarda Neda Starka da dođe na jug i pomogne mu upravljati kraljevstvom nakon sumnjive smrti njegova pobočnika.

U međuvremenu prijestolju s istoka prijeti izgnana adolescentna princeza Daenerys i njezin brat Viserys. Njihova je obitelj vladala Kraljevstvima dugi niz godina prije krvavog izgnanstva. Usto počinju kružiti glasine o čudnim zbivanjima na granici Kraljevstva sjeverno od Zida gdje se Jon Snow, Nedov nezakoniti sin, pridružuje bratstvu zvanom Noćna straža čiji je zadatak štititi Kraljevstva.

Puno priopćenje možete vidjeti na HBO-ovim stranicama zajedno sa nešto, već viđenih slikica.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861