Fantastic Zagreb: Igra prijestolja na velikom platnu – serijala.com
Trenutno čitaš
Fantastic Zagreb: Igra prijestolja na velikom platnu

Fantastic Zagreb: Igra prijestolja na velikom platnu

HBO Adria i festival Fantastic Zagreb pružaju vam jedinstvenu priliku da pogledate kompletnu prvu sezonu Igre prijestolja na velikom platnu – besplatno. Idućeg petka i subote, 8. i 9. srpnja, u kinu Europa. Svakog dana – odnosno noći – biti će prikazano po pet epizoda, a projekcije započinju u 22:30 sati. Kaže domaći HBO:

S obzirom da je nedavno prikazana kompletna sezona serije na HBO Adria, i to ekskluzivno samo dan nakon američke premijere, smatramo da će ovaj maraton razveseliti sve one koji još nisu imali prilike gledati seriju, ali i one koji su s nestrpljenjem čekali novu epizodu svakog ponedjeljka, a sada imaju priliku utvrditi gradivo i uživati uz svih 10 epizoda u 2 dana, i to na velikom platnu.

O samom festivalu, sa službenih stranica, gdje možete naći i kompletan raspored projekcija:

Nulto izdanje prvog festivala fantastičnog filma u cijeloj regiji održat će se od 02. do 09.07. 2011. kao najava većeg prvog izdanja u 2012. Fantastic Zagreb je festival koji će okupiti filmove fantastike i srodnih žanrova – znanstvena fantastika, horor, triler, suspens, animacija, eksperimentalni film, začudna drama itd. Projekcije se održavaju na 2 otvorene lokacije – plato kod crkve Sv. Katarine (Gradec) i plato iznad garaže u Tuškancu, te u Kinu Europa. Filmovi će se prikazivati kroz 6 programa, te u ovogodišnjem nultom izdanju ponuditi stvarno širok spektar naslova, od Japana i Koreje do Francuske, UK, Španjolske i ex YU.

8 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861