Camelot otkazan – serijala.com
Trenutno čitaš
Camelot otkazan

Camelot otkazan

Tužna vijest za fanove Camelota – Starz je odlučio otkazati seriju nakon samo jedne sezone.

S mreže tvrde kako su produkcijski problemi i nemogućnost usklađivanja rasporeda glumaca glavni razlog za otkazivanje serije, koja se snimala u Irskoj.

Gledanost Camelota nikad nije dosezala gledanost Starzove uspješnice, Spartacusa (0.4 vs. 0.8 za finala sezona u demografiji 18-49), a ni kritičari nisu bili naklonjeni seriji. Prva sezona od deset epizoda završila je s emitiranjem ovog svibnja. U glavnim su ulogama Joseph Fiennes, Jamie Campbell Bower te Eva Green.

Sljedeće Starzove serije na rasporedu su Torchwood: Miracle Day ovog mjeseca, televizijski povratak Kelseya Grammera u ozbiljnijem formatu, drama Boss, te ono što velik broj vas iščekuje, druga sezona Spartacusa u siječnju, pod nazivom Vengeance.

18 komentara
 • Nije bio komično smećast kao Spartacus, nije bio eksplicitan kao Spartacus, bome nije ni valjao (kao ni Spartacus :] ). Bar ono što sam gledao u prve dvije epizode. I Arthur je bio užasan.

  • Meh, ja sam jedan od onih koji ne mogu gledat trash just because it’s trash. :D Ne mogu pooooodnijet tog Spartacusa. Nedavno sam na Deadlineu vidio “for your consideration” reklamu za Spartacusa i prvo sam bio u šoku, a onda sam se odvalio smijati. (Ista stvar par dana kasnije kad je bila reklama za Covert Affairs/White Collar.)

   A ovaj Camelot, strava i užas. Od glume, iskrivljene priče, užasnog scenarija – al NIŠTA nije valjalo. Good riddance, IMO.

 • Ja odustah nakon treće epizode. Bezveze; krenuvši od neuvjerljivih Arthura i Merlina, i općenito likova, pa do radnje, duga je lista. Pokušali su napraviti dobru medieval seriju, al nije im nikako išlo. Po meni, nek su je otkazali.
  Nek se na Starzu fino drže Spartaka.

 • Pa naravno da su je ukinuli kada je serija užasna. Ja odustala nakon druge epizode. U Spartacusu imaš barem kaj lijepoga (i polugolog/golog) za gledati. I Lucy Lawless. :D

 • Baš mi se bila svidila serija pogledo sam svih 10 epizoda i nadao se drugoj sezoni, iako je svima odvratna. A što se tiče Spartacusa več su dvije sezone izašle Spartacus: Blood and Sand 1 sezona – 13 epizoda.

  Spartacus: Gods of the Arena 2 sezona – 6 epizoda znaći da bi Vengenace trebao bit 3 sezona Spartacusa. Zanimljivo je da druga sezona spartacusa dobila veću ocjenu na IMDB od prve , da se mene pita prva je bolja :)

 • Ja sam pogledao cijelog Camelota, nisam odustao od gledanja ali mi se ne sviđa serija i svejedno mi je što je otkazana jer ionako ne bih gledao drugu sezonu…

 • Meni su svi bili loši, osim Eve Green u golim scenama.. :D
  Najviše od svega me živcirao joseph Fiennes kao Merlin, mislim da je to bio glavni razloga zašto sam odustao. Ja sam izdržao 4 epizode, ali 4. sam jedva pogledao.

 • JA sam zadnji put pogledao 6 epizodu, malo je počelo biti napeto, ali nikako da se natjeram da pogledam ta zadnja 4 nastavka :/

 • Je li to ona serija u kojoj su svi još neki klinci i sl., a pogotovo Merlin? Ako je, odustala sam nakon 10 minuta – preloša mi je bila, nekako neuvjerljiva, kamera je bila čudna, izgledalo je kao neki loš tv film plus sve je blještalo :/

 • Ja sam radi Eve Green izdržao četiri epizode ali serije je jednostavno preloša. Osobito Jamie Campbell Bower koji svaku scenu glumi s istim blago zbunjenim izrazom lica.
  Uopće nisam motiviran pogledati ostatak sezone…

 • meni je serija bila odlična i pravo mi žao što je završila…..spartacusa sam pogledala i 1. i 2. sezonu pa mi nije jasno koja je to sad sezona što je najavljuju…????

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861