Druga sezona Igre prijestolja u Hrvatskoj dan nakon američke premijere – serijala.com
Trenutno čitaš
Druga sezona Igre prijestolja u Hrvatskoj dan nakon američke premijere

Druga sezona Igre prijestolja u Hrvatskoj dan nakon američke premijere

HBO Adria, regionalna HBO-ova pretplatnička mreža, najavila je emitiranje druge sezone Igre prijestolja samo dan nakon američke premijere. Domaći pretplatnici prvu epizodu moći će pogledati 2. travnja u 20.05 sati, što je tehnički nekih 20-ak sati nakon originalne premijere na američkom HBO-u.

Kao što sigurno znate, druga sezona snimala se i u Hrvatskoj, koji je poslužio kao zamjena za južne lokacije Westerosa, između ostalog i glavni grad kraljevstva, King’s Landing. Krajem ljeta i početkom jeseni u Dubrovniku su bili Peter Dinklage, Emilia Clarke, Lena Headey… HBO bi Game of Thrones trebao dovesti u Dubrovnik i ove godine, što su već najavljivali autori serije te izvršna producentica domaće kompanije Embassy Films, koja je na snimanju surađivala s HBO-om.

HBO je ovaj tjedan najavio kratki, 15-minutni specijal sniman iza scena Igre prijestolja, nazvan “Game of Thrones: Echoes from the Past,” koji će se emitirati 2. ožujka, mjesec dana prije premijere. Posljednji teaser emitiran je ove nedjelje, kao drugi po redu trailer koji sadrži scene iz nadolazeće druge sezone.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rOzXsqoJhtE[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7p5ItWizs08[/youtube]
Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861