ABC nastavlja rošade po V-u – serijala.com
Trenutno čitaš
ABC nastavlja rošade po V-u

ABC nastavlja rošade po V-u

ABC je početkom studenog maknuo Scotta Petersa (kreator SF-a The 4400), navodno nezadovoljan njegovim kreativnim vodstvom kroz prve četiri epizode, i na njegovo mjesto showrunnera postavio Scotta Rosenbauma, bivšeg izvršnog producenta Chucka.

Mjesec dana kasnije, nove rošade. John Wirth i Natalie Chaidez nova su imena u kreativnom timu SF serije koja će se sljedećeg proljeća boriti za drugu sezonu.

Prethodno su radili na Terminatoru: The Sarah Connor Chronicles, gdje je Wirth bio izvršni producent, a Chaidezova imala poziciju suizvršne producentice. Wirth bi sada trebao preuzeti poziciju suizvršnog producenta, a Chadiz će biti savjetodavna producentica.

Iza njih su solidni projekti, između ostalog i u SF žanru. Osim, jasno, Terminatora, Chaidez je kroz 2006. i 2007. godinu (davno, davno, kada je to bila vrlo popularna i kvalitetna serija) radila na Heroesima kao suizvršna producentica, a potpisuje i dvije epizode.

Kratki podsjetnik, V se vraća 30. ožujka sa završnih osam epizoda prve sezone. Prva epizoda najgledaniji je pilot ove epizode u 18-49 demografiji, no gledanost se do četvrte epizode srozala za 40% i pod znak pitanja dovela drugu sezonu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861