Trailer: Broadchurch se vraća trećom i posljednjom sezonom – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Broadchurch se vraća trećom i posljednjom sezonom

Trailer: Broadchurch se vraća trećom i posljednjom sezonom

Prva sezona britanske kriminalističke drame Broadchurch bila je jedan od zapaženijih hitova 2013. godine. Hvaljena prva sezona sa Davidom Tennantom i Oliviom Colman vrlo je brzo došla na domaću televiziju zahvaljujući RTL-u, a u dvije godine između prve i druge sezone američki Fox stigao je obraditi seriju.

Kolektivni entuzijazam nekako je splasnuo nakon blijede i gotovo doslovne adaptacije — naslovljene Gracepoint — u kojoj je Tennant ponovio glavnu ulogu, samo s američkim naglaskom, a nekako je i druga sezona originala prošla ispod radara.

Na britanski ITV uskoro, 27. veljače, stiže treća sezona, ujedno i posljednja, opet nakon dvije godine pauze. Finalnih osam nastavaka zaokružit će priču koju je Chris Chibnall započeo 2013. godine, nakon čega prelazi nazad na Doctor Who.

Chibnall je prvo radio kao scenarist na spin-offu Torchwood, a potom i matičnom Doktoru Who, čije će kreativne uzde preuzeti iduće godine. Bit će to novi-novi početak za Doktora — osim što Steven Moffat prepušta showrunnersko mjesto, tražit će se novo glavno lice za jedanaestu sezonu, jer Peter Capaldi napušta ulogu nakon što će odraditi tri sezone.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861