David Tennant će u Broadhurchu glumiti lika kojeg je David Tennant glumio u Broadchurchu – serijala.com
Trenutno čitaš
David Tennant će u Broadhurchu glumiti lika kojeg je David Tennant glumio u Broadchurchu

David Tennant će u Broadhurchu glumiti lika kojeg je David Tennant glumio u Broadchurchu

Neki američki remakovi britanskih televizijskih serija su bili dobri, neki baš i nisu, ali teško se sjetiti nečega sličnog. Fox je ranije ove godine objavio kako će raditi remake ITV-jevog vrlo dobrog Broadchurcha, a da će tvorac originala, Chris Chibnall, biti izvršni producent i scenarist pilota Foxovog remakea.

Fox planira Broadchurch kao “seriju ograničenog trajanja”, odnosno ono što normalne osobe zovu – mini-serija. Planiran datum emitiranja nije poznat, ali Broadchurch se na američkim ekranima očekuje u sezoni 2014/2015.

Kasno sinoć objavljeno je kako će David Tennant, koji je glumio detektiva Aleca Hardyja u ITV-jevom originalu, glumiti detektiva – još nepoznatog imena – i u američkom remakeu. ITV je nakon velikog uspjeha prvih osam epizoda naručio i drugu sezonu, zasad je još nepoznato hoće li Tennant reprizirati svoju ulogu tamo. Olivia Coleman, koja je glumila partnericu Tennantovom Hardyju, zasad još nije povezana ni s drugom sezonom originala, a ni s američkim remakeom.

Broadchurch se uspoređivao s Twin Peaksom, iako osobno ne bih baš toliko daleko išao, ali ipak se radi o sjajnoj sezoni televizije i ako već niste pogledali svakako se bacite oko na ITV-jevu ovogodišnju uspješnicu.

5 komentara
  • Mark Strong je u Low Winter Sunu glumio lika kojeg je Mark Strong glumio u Low Winter Sunu. Druga je stvar što LWS nije pretjerano dobar.

  • Olivia Coleman je, kao i uvijek, bila odlična i u ovoj prejadnoj seriji.
    Zato kucnimo u drvo da neće glumiti ni u američkoj ni u britanskoj verziji ovog “CSI za šiparice”, već u nečemu što valja.

  • Mogli bi onda preuzeti i cijeli casting britanske serije, a zašto usput ne iskoristiti i originalne setove i lokacije…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861