Trailer: Pravi Broadchurch vraća se u siječnju – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Pravi Broadchurch vraća se u siječnju

Trailer: Pravi Broadchurch vraća se u siječnju

Gracepoint, američka adaptacija britanskog Broadchurcha upravo je ovog tjedna završila, a zapravo nitko nije siguran koja je bila svrha te adaptacije. Veoma slična, gotovo identična serija sa istim glavnim glumcem usto je bila vrlo slabo gledana na matičnom Foxu.

Lako je ismijavati adaptacije; prosjek im zbilja ne ide u prilog, ali među hrpom brzopoteznih kopija nađe se nekoliko serija vrijednih novog pričanja priče. Gracepoint, usprkos tome što je imao blagoslov autora originala, Davida Tennanta u ponovljenoj glavnoj ulozi te Annu Gunn, nije uspio.

No, već početkom iduće godine — točnije 5. siječnja — vraća se britanski original u drugoj sezoni, sa Davidom Tennantom i Olivijom Colman ponovo u glavnim ulogama. Chibnall i ekipa prilično revno taje radnju nove sezone, no zna se da će se nastaviti na događanja iz lanjskog finala.

Britanski mediji pred par tjedana počeli su širiti vijesti da je ITV već ugovorio treću sezonu serije, no mreža je demantirala nagađanja.

http://vimeo.com/114231346

 

4 komentara
  • sorry za off topic ali kad počinjete objavljivati best of liste? hoćete opet imati produženu listu od 45 ili ‘samo’ 30 serija?

  • Gledao sam Gracepoint ne znajuci za BC i prilicno me je privukao i vezao za fotelju, tako da me zanima samo da li cu propustiti nesto bitno ako ne odgledam BC.

  • U zanimljivom smjeru je krenula ova druga sezona, moram priznati da sam blago zatečen…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861