The Missing se vraća u drugoj sezoni kao antologija – serijala.com
Trenutno čitaš
The Missing se vraća u drugoj sezoni kao antologija

The Missing se vraća u drugoj sezoni kao antologija

Miniserija The Missing, nominirana za Zlatni globus, je dobila narudžbu za drugu sezonu. Nadolazeća sezona će imati osam epizoda kao i prva, ali će se od prve razlikovati u likovima, radnji i lokaciji. Serija će se i dalje fokusirati na slučaj nestale osobe te prikazivati dvije paralelne radnje u prošlosti i u sadašnjosti.

Ova sezona pratila je roditelja Tonyja Hughesa (James Nesbitt) koji nakon osam godina i dalje pokušava pronaći svog sina Olivera nestalog na obiteljskom odmoru u Francuskoj 2006. godine. Uz glavnu radnju potrage za nestalom osobom, u seriji se pojavljuju i mnogi drugi likovi čiju ulogu nekad ne znate sve do samoga kraja. Serija je svoju priču završila u utorak, čije je finale ostavilo velike utiske kod nas.

Ako seriju još niste počeli gledati, pogledajte trailer i procjenite.

https://www.youtube.com/watch?v=9k5Z8pui9Us

16 komentara
 • Kada cete poceti objavljivati vasu listu ovogodisnjih najboljih serija i hocete li i ove godine npraviti onu listu sve sto nije stalo??

   • Budite posteni i nemojte staviti Leftoverse na prvo mjesto. Ima, hvala Bogu, masa serija koje to jednako zasluzuju, odnosno vise zasluzuju.

    • dobro je nema breaking bada, borba za 1. mjesto je opet neizvjesna :P
     Volio bi da Boardwalk Empire bude bar među prvih 20.

     Šteta što ne pravite listu za najbolje epizode godine onda bi i Homeland bio na listi.

     • Mislim da je Homeland zaslužio barem spomen ove godine, jer se stvarno, kako se to kaže, vratio svojim korijenima.
      Kako god odaberete, bit će dobro, samo, kao što su već rekli, nemojte dizati toliko neke serije u nebesa, jer je to ionako stvar osobnog ukusa.

     • Puno sam kritizirao Homeland ali u drugoj polovici ove sezone su stvarno zaredali s par odličnih epizoda. Međutim, ono finale neki dan je potpuno napustilo sve što se gradilo u sezoni, a i sama epizoda je bila jako slaba i dosadna. Kako čitam, Showtime je po običaju kriv za to.

     • Zasto Showtime? Link?

      Enivejs, one tri epizode su bile najbolje jos od S2, ali kad pokusavaju glumiti dramu i pretpostavljati da je gledateljima stalo do likova, do Carrie i njene mame, do zaljubljenih Carrie i Quinna, do Carrie i njenog ginger djeteta… ne funkcionira.
      Ali one tri epizode kada su se vratili spy-triler-akciću su bile super.

     • Možda se varam ali ova rečenica ‘I thought they needed to do an episode back in Washington, and needed to deal with Carrie’s family situation and her issues with motherhood’ mi zvuči kao da je naređeno iz Showtimea. Već je od prije poznato da nisu dopuštali da Brody bude ubijen.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861