Pan Am još bliže otkazivanju – serijala.com
Trenutno čitaš
Pan Am još bliže otkazivanju

Pan Am još bliže otkazivanju

Karine Vanasse, djevojka koja u Pan Amu glumi francusku stjuardesu Colette, zaletjela se s komentarom na Twitteru objavivši da je ABC otkazao seriju. Doduše, nakon što se netko sjetio provjeriti komentar, ABC je dao generički odgovor: “Ništa se nije promijenilo, ne otkazujemo Pan Am. Nastavljamo produkciju prvotno naručenih 13 te naknadno naručene jedne epizode. Ovog tjedna emitira se jedna epizoda, dok će ostatak biti emitiran u siječnju. Pan Am je i dalje u konkurenciji za iduću epizodu, no više ćemo znati prije upfrontova u svibnju.”

ABC je zapravo ne laže kad kaže da se ništa nije promijenilo, no njihov komentar je očekivano nedefiniran jer serija praktično, tehnički, službeno… nije otkazana. Još. Ali nakon izostavljanja s zimskog / proljetnog rasporeda te naručivanjem samo jedne dodatne epizode, sasvim je jasno da serija neće dobiti drugu sezonu, osim u slučaju da sve njihove nove zimske serije – Good Christian Belles, Missing, Scandal i The River – u potpunosti podbace.

Komentari (1)
  • Colette se bila zbunila kada je napisala da je samo jedna epizoda u novoj godini, kasnije je napisala “Sorry for the confusion #PanAm fans; we still have 5 new episodes to air until February! :)”

    Ali to je to – nakon 14 epizoda kraj (bez obzira što ABC neće sada da kaže – pa da gledanost još više padne).

    U svakom slučaju šteta – meni je serija simpa i uživao sam u svim epkama do sada.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861