ABC: Pune sezone za Happy Endings, Once Upon A Time, Last Man Standing – serijala.com
Trenutno čitaš
ABC: Pune sezone za Happy Endings, Once Upon A Time, Last Man Standing

ABC: Pune sezone za Happy Endings, Once Upon A Time, Last Man Standing

ABC je očekivano podijelio narudžbe za dodatne epizode sitcomima Happy Endings i Last Man Standing te novoj fantasy drami Once Upon A Time, pa će tako sve tri serije ove sezone imati standardne 22 epizode.

Happy Endings, koji je trenutno u drugoj sezoni, imao je prvotnu narudžbu za 13 epizoda. U posljednja dva tjedna, sitcom je zabilježio rekordnu gledanost, usprkos činjenici da je prošlotjedna epizoda emitirana iza reprize Modern Familya. Endings također ima zavidno visok A18-34 rating.

Once Upon A Time je dobio narudžbu za kompletnu sezonu ni dva tjedna nakon premijere, što je sasvim očekivano s obzirom da je nagledanija nova dramska serija ove sezone.

Last Man Standing, sitcom Tima Allena, startao je sasvim solidno, a unatoč tome što gledanost pada iz tjedna u tjedan, predstavlja veliki napredak za ABC u tom slotu u usporedbi s lanjskim okupantom, No Ordinary Family.

Man Up!, koji se emitira iza LMS-a, vjerojatno neće dobiti narudžbu za dodatne epizode zbog slabe gledanosti, a na 13 epizoda i dalje ostaje dramska serija Body of Proof (iako će se druga sezona sastojati od 18 epizoda zbog pet epizoda koje se snimljene u sklopu prve sezone, no nisu emitirane). Pan Am je, s druge strane, dobio narudžbu za pet dodatnih scenarija, što znači da ABC još uvijek ne odustaje od serije iako joj budućnost nije svijetla. U samo nekoliko tjedana, gledanost se strmoglavila s 3.1 A18-49 ratinga na 1.8.

Preostale dvije nove serije na ABC-u, Suburgatory i Revenge, već su dobili svoje narudžbe za kompletne sezone.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861