David Simon planira četiri sezone Tremea – serijala.com
Trenutno čitaš
David Simon planira četiri sezone Tremea

David Simon planira četiri sezone Tremea

Nola.com, najavljujući početak snimanja treće sezone Tremea, prenosi komentar autora serije, Davida Simona, o planu za daljnje sezone. Simon i njegov autorski partner te su-kreator serije, Eric Overmyer, ovog su ljeta planirali grubu skicu nastavka i završetka serije, te izgleda odlučili da će radnju zaokružiti nakon četvrte sezone. Bilo bi to jednu sezonu manje od trajanja njihove prethodne serije, The Wirea.

Simon kaže da će plan prezentirati šefovima mreže, te da je konačna odluka na njima, no HBO će ionako učiniti kako Simon kaže, o tome je zapravo bespredmetno raspravljati. Podario im je možda najbolju seriju svih vremena, The Wire, seriju koja je uz Sopranose definirala ovaj pretplatnički kanal, koji se ionako manje zamara gledanošću, a više brandom “većim od televizije”, u koji se Simon savršeno uklapa.

Kako je radnja serije tri mjeseca nakon što je uragan Katrina poharao New Orleans 2005. godine, kao moguć i pomalo logičan završetak serije nameće se osvajanje Super Bowla, trofeja najbolje momčadi američkog nogometa, kojeg je 2009. podigla ekipa New Orleans Saintsa. Serija bi tako, ukoliko će Simon pratiti model jedna sezona – jedna godina, propustila pokriti još jednu nesreću koja je pogodila New Orleans i njegovu okolicu, tromjesečno izlijevanje nafte u Meksičkom zaljevu u proljeće 2010. godine.

Treme je već ranije, usprkos prilično niskoj gledanosti, obnovljen za treću sezonu, čija se premijera očekuje na proljeće iduće godine.

Komentari (1)
  • Bilo bi super kad bi završili sa Super Bowlom. Sjećam se kad sam gledao scene iz grada nakon što su pobijedili, to je bilo nešto nevjerojatno.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861