Fox naručio dodatne ‘Burgere, obnovio The X Factor – serijala.com
Trenutno čitaš
Fox naručio dodatne ‘Burgere, obnovio The X Factor

Fox naručio dodatne ‘Burgere, obnovio The X Factor

Fox je naručio još devet ‘burgera, odnosno devet epizoda animirane serije Bob’s Burgers, koja se u prošloj kratkoj sezoni istakla kao simpatičan i zanimljiv dodatak njihovom Animation Domination nedjeljnom rasporedu. Pogotovo redovitim srozavanjem MacFarlaneovih serija u zadnje vrijeme. Family Guya i American Dada, prvenstveno. The Cleveland Show ionako nikad nije ni bio dobar.

No uglavnom… Foxu će dobro doći puna sezona još jedne animirane serije, pošto je ovogodišnja nova nedjeljna animirana serija, Allen Gregory, podbacila u premijernoj epizodi. Hoće li je otkazati tek nakon svih 13 naručenih epizoda ili ranije, manje bitno. Bob’s Burgers imat će 22 epizode ove sezone, a premijeru očekujemo na proljeće. Prije toga trebala bi krenuti još jedna nova animirana serija, Napoleon Dynamite.

Drugo, iako ne pratimo previše riel’tije, pogotovo ne X Factor,  dopunimo ovaj članak viješću da je Fox obnovio novi natjecateljski glazbeni show Simona Cowella jer… gledanost. Iako su Foxovci zasigurno očekivali veći odaziv gledateljstva, show je i više nego dovoljan da pojača njihove jesenske ratingse, koji su tradicionalno slabiji od zimskih, kada se vraća American Idol.

Ok, ovaj odjeljak je bio toliko dosadan da moramo ubaciti par videa iz kvalifikacijske runde X Factora. Možda je najbolje da stavite slušalice kako bi upili svu glazbenu moć ovih talenata. Ili da okolina ne čuje što slušate.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pRFhhfK7J5Y[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BVoxiOuiaG4[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YlQstQzb4A8[/youtube]
3 komentara
  • Ne sjeda mi taj Iks Faktor, nikako. And this coming from a guy who religiously watches Idol. u.u

    I super za Burgere :) Baš ih volim :)

  • Yep, produkcija/editiranje im je katastrofalno, stalno neki kričavi/blještavi/prekratki kadrovi, svaku epizodu vraćanje na snimke s audicija, preglasni backup tracks i ostale gluposti. A ni famozni “bolji” suci/mentori se nisu neš pokazali zasad.

  • Meni je produkcija x factora hvale vrijedna, jako dobra pozornica i rasvjeta. Ali imaju jakog napornog voditelja plus često se vraćaju na one stare snimke i previše reklama.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861